Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Fulger room
3 participanți
:: Camere RPG :: Camerele :: Camerele
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Fulger room
acesta insa refuza sa se apropie de ea..si se da pasi in spate... spunand..
-Nu.. lasa-ma..nu vreau sa iti fac ceva..spune el.. aparandu-i urechile..insa mai mari.. si ascutite....da sa iasa pe balcon...sa plece zburand..
-Nu.. lasa-ma..nu vreau sa iti fac ceva..spune el.. aparandu-i urechile..insa mai mari.. si ascutite....da sa iasa pe balcon...sa plece zburand..
Il prind de mana si il trag inapoi,acesta cazand pe pat.
-Ti-am spus ca nu poti pleca.Daca pleci multe lucruri rele se vor intampla.Trebuie sa ramai aici pana iti poti controla noile puteri.
-Ti-am spus ca nu poti pleca.Daca pleci multe lucruri rele se vor intampla.Trebuie sa ramai aici pana iti poti controla noile puteri.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
-noile puteri?despre ce vorbesti spune acestza..zambind pervers... insa punandu-si mainile la cap incercand sa revina la baiatul timid idinate...
-Se pare ca atunci cand te-am muscat,nu stiu cum de sangele meu a ajuns in contact cu al tau si atunci ai primit niste puteri.Deci nu vei merge de aici pana nu inveti sa le controlezi.
-dar le pot controla...spune el revenindu-si la normal..
revenise la baiatul timid cu ochii verzi.. insa muscatura de la gat...spunea altceva..
revenise la baiatul timid cu ochii verzi.. insa muscatura de la gat...spunea altceva..
-Da?le poti controla?Si personalitatea cea perversa.Daca da,atunci dovedeste-mi.
-cum? intreaba el incepand sa rada... spune-mi cum si iti voi demonstra.. spune el evitandu-i privirea..
-Ce vei face daca fac asta?il intreb incepand sa-mi desfac nasturii de la camasa.
acesta se roseste..si zambeste insa evita contactul vizual cu fata...evitand sa se uite la gestul acesteia..semn ca era inca normal..
Mi-am desfacut trei nasturii de la camasa,iar sutienul incepea sa se vada.I-am observat reactia baiatului,dar tot nu eram convinsa.
el tot asa..evita sa o priveasca rosindu-se.. insa simtindu-si pulsul accelerat.. fata continua..
Vazand ca evita sa ma priveasca ma indrept spre el si ma asez pe picioarele lui,cu fata spre el.Fata lui era intr-un drept cu sanii mei,lucru pe care l-am planuit fiindca nu credeam ca se poate controla asa repede.
baiatul roseste si mai tare pusul lui accelerandus-se.. o prinde pe fata de talie.. incercand sa o dea jos de pe el... aceasta insa..
Imi duc piciorele in spatele lui.
-Deci se pare ca ai avut dreptate.
-Deci se pare ca ai avut dreptate.
acesta o vede pe fata suita pe el..de jumatate dezbracata..
brusc se simte ametit..cum ca il stapaneste altceva...
insa isi revine brusc la normal..stiind riscurile transformarii..si o cuprinde roamntic pe fata sarutand-o incet pe gat.. insa nu insistent cu o latura romantica greu de gasit la cineva..
brusc se simte ametit..cum ca il stapaneste altceva...
insa isi revine brusc la normal..stiind riscurile transformarii..si o cuprinde roamntic pe fata sarutand-o incet pe gat.. insa nu insistent cu o latura romantica greu de gasit la cineva..
Am vazut ca era cat pe ce sa i se transforme personalitatea,dar acesta a renuntat si a inceput sa ma sarute pe gat,lucru care nu-mi displacea.
acesta vede ca fata nu se trage..sau nu face gest ca nu iar placea..si continua incet sa o sarute tandru.. tinand-o in brate...coborand cu saruturile incat aproape de decolteul sutienului fetei...
insa se opreste..brusc..si o intreaba pe fata..
-Sigur...facem bine? spun el cu o voce scazuta...ametit de parfumul special al fetei...si ametit de sentimentele ce le avea pentru faptura ce o tinea in brate..
insa se opreste..brusc..si o intreaba pe fata..
-Sigur...facem bine? spun el cu o voce scazuta...ametit de parfumul special al fetei...si ametit de sentimentele ce le avea pentru faptura ce o tinea in brate..
-Sigur,ii raspund pe un ton suav,zambind.Dar daca tu nu vrei,inteleg asta.
baiatul fiind convins de ochii fetei.. continua satrutand-o dulce... si deschizandu-i ultimii nasturi ai camasii ei.. aceasta roseste...
Imi dau camasa jos ramanand doar in sutienul alb care imiacoperea sanii.Apoi i-am ridicat mainile si i-am dat si lui tricoul jos,sarutandu-l pasional.
fata il impinge incet pe pat intinzandu-l ia intinzandu-se peste el sarutandu-l continuu..
baiatul rosu la fata..ametid de gramada de emotiie care o primea din partea fetei..continua si o saruta bagandu-i mana in parulei lung..jucandu-se cu el si mangaindu-i corpul incet...
baiatul rosu la fata..ametid de gramada de emotiie care o primea din partea fetei..continua si o saruta bagandu-i mana in parulei lung..jucandu-se cu el si mangaindu-i corpul incet...
Continui sa-l sarut,strecurandu-mi limba in lacasul sau umed, exploarand fiecare particica a gurii sale.
acesta se lasa condus de fata..in tot ce face...nevrand ca ceva sa iasa rau..
acesta cu o mana o mangaie incet pe spate..cu cealanta se joaca cu parul ei...
acesta cu o mana o mangaie incet pe spate..cu cealanta se joaca cu parul ei...
Tocmai cand ne simteam mai bine intra in camera 5 demoni si 5 vampiri,care ma urmareau de cateva zile.Am intrerupt sarutul si m-am ridicat de pe baiat,uitand ca aveam doar o pereche de pantaloni scurti si sutienul pe mine.
se trezeste brusc..si se pare..ca fulger se descatuseaza..oarecum.. brusc zambeste pervers... si ochii i se fac rosii... si soune pasiv fiind altcineva..
-Voi ce cautati aici? nu aveti alte treburi mai importante? intreaba el retoric uitandu-se la ghearele mari ce ii crescusera...fiind gata sa atace..
-Voi ce cautati aici? nu aveti alte treburi mai importante? intreaba el retoric uitandu-se la ghearele mari ce ii crescusera...fiind gata sa atace..
Aducandu-mi aminte ca sunt in sutien ma inrosesc si imi pun mainile in fata sanilor,acoperiindu-i.Demonii si vampirii incep sa fluiere,iar eu rosesc mai tare.
insa nu au apucat sa fluiere prea mult...Fulger...disparand si aparand in jurul lor si ucigandu-i pe rand cu o lovitura...
era plin de sange pe maini.. si se pare ca instinctele fetei se activeaza din nou... el o priveste pervers..si o prinde de maini..trantind-o pe pat.. insa...se trezeste... isi jurase singur..sa nu ii faca rau fetei..
era plin de sange pe maini.. si se pare ca instinctele fetei se activeaza din nou... el o priveste pervers..si o prinde de maini..trantind-o pe pat.. insa...se trezeste... isi jurase singur..sa nu ii faca rau fetei..
Am vazut tot ce a facut si mi-am dat seama ca totul s-a intamplat din vina mea,asa ca am evitat sa-l privesc in ochii lui cei mari si verzi.
el revine la baiatul timid..si se intinde langa fata..nevrand sa o mai atinga..de frica sa nu i faca vreun rau...
-iarta-ma.. nu stiu ce a fost in capu meu... spune el intristandu-se.. stia ca poate ocaziile sale in fata fetei s-au terminat..
-iarta-ma.. nu stiu ce a fost in capu meu... spune el intristandu-se.. stia ca poate ocaziile sale in fata fetei s-au terminat..
-Nu este vina ta...daca nu te-as fi muscat acuma nu ai mai fi asa,murmur eu.Dar totusi nu putem sa-i lasam in camera mea.TRebuie sa ducem undeva cadavrele lor,ii spun ridicandu-ma in fund.Se pare ca un vampir a scapat si s-a repezit la mine,muscandu-ma fosrte tare dupa care a murit.
baiatul..ii verifica rana..si o saruta incet pe locul ranii. vindecandu-se.. se transforma in tigru mare...si ii face semn fetei sa suie cadavrele pe el..
Defapt coltii vampirului erau imbibati in venin,lucru pe care nici unul dintre noi nu-l stia.Am pus cadavrele pe tigru,am dechis larg fereastra si acesta a zburat cu ei din camera mea.
Fulger ia dus intr-un capat alpadurii..unde nu calcase picior de om sau animel..si ii lasa acolo ..intorcandu-se pe drum i se face rau... din cauza veninului vampoirului..deoarece el sarutase locul ranii.. ajunge pe balconul fetei si ametiti intra in camerra...descoperind ca nici fata nu se simte bine..
L-am vazut pe Fulger ca s-a intors si m-am indreptat spre el.Eram cam ametita,dar datorita puterilor mele nu ma afecta foarte tare,cel putin nu inca.In schimb Fulger nu se simtea prea bine.Asupra lui veninul avea alt efect.Il transforma in ceva diferit.
Fulger vede ca nici fata nu era prea bine..dar inainte sa apuce sa intrebe ceva.. pica din picioare.. in fata fetei... acesta se ingrijoreaza... deodata se roseste la fata..si se incalzeste... trandu-l apele...si simtind ca nu are energie deloc..
Fug repede spre el si vad ca are febra mare.Cu chiu si vai reusesc sa-l pun in pat.Merg la bucatarie si pun sub apa rece un prosop,pe care il pun apoi pe fruntea lui.
reuseste sa murmure din energia ce o mai avea..
-De ce mie asa de rau? intreaba el...simtindu-se parca ucis cu fiecare secunda..
-De ce mie asa de rau? intreaba el...simtindu-se parca ucis cu fiecare secunda..
-Pai se pare ca acel vampir avea venin in colti si nici nu te-ai vindecat de la muscatura mea.Dar nu mai vorbi,trebuie sa te odihnesti.
baiatul adoarme imediat... din cauza oboselii..insa rasufla greu ..pierzand incet din energia vitala.. avea nevoie de antidot..
Mi-am pus mana pe cheie si am spus:
-Care este antidotul?
-Antidotul consta in preluarea a catorva picaturi de sange de vampir si de demon,ambii care au fost muscati odata.
Atunci mi-am adus aminte ca eu am fost deja muscata si ca sunt si demon si vampir.Era simplu trebuia sa-i dau din sangele meu....asta era singura cale sa-l salvez.Am ezitat putin,dar cu cat trecea mai mult timp cu atat vlaga ii disaprea mai repede.M-am taiat la o mana,am supt sangele si l-am sarutat pe Fulger pentru a-i oferii sangele meu.
-Care este antidotul?
-Antidotul consta in preluarea a catorva picaturi de sange de vampir si de demon,ambii care au fost muscati odata.
Atunci mi-am adus aminte ca eu am fost deja muscata si ca sunt si demon si vampir.Era simplu trebuia sa-i dau din sangele meu....asta era singura cale sa-l salvez.Am ezitat putin,dar cu cat trecea mai mult timp cu atat vlaga ii disaprea mai repede.M-am taiat la o mana,am supt sangele si l-am sarutat pe Fulger pentru a-i oferii sangele meu.
acesta simte sarutul fetei..si simte cum gura lui se inunda cu sange.. insa nu reactioneaza avand incredere in fata..si inghite tot.. dupa care incepe sa o vada mai bine.. si simtea ca starea de picaj se terminase..dar inca era obosit..
-Te simti mai bine?il intreb ingrijorat punandu-i mana pe obrazul drept.
-Ma bucur sa aud asta,ii spun asezandu-ma in pat langa el.
*sper ca nu va avea urmari....* imi spun in gand.
*sper ca nu va avea urmari....* imi spun in gand.
acesta o cuprinde in brate.. facandu-se animal..si micut se aseaza la pieptul ei tocand.. asa economisea energie si isi revenea mai repede..
L-am strans la pieptul meu dupa care am inceput sa-l mangai.
acesta...se lasa mangaiat...si se simte in largul lui la pietul fetei simtindu-i bataile inimii... se ridica de langa ea si se ridica la capu ei.. pe perna..torcand si lingand-o incet pe obraz..
In timp ce acesta ma lingea pe obraz am adormit fiindca eram obosita.
Fulger o vede dormind.. si se reface in om..se aseaza lnga ea si o cu prinde in brate strangand-o la piept... adormind si el din cauza oboselii..
In timp ce dormeam am simtit ca Fulger s-a asezat langa mine si am zambit.Dar apoi am simtit ceva diferit,Fulger,nu mai era acelasi.
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Camere RPG :: Camerele :: Camerele
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa