Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Five Minutes to Midnight
3 participanți
:: Diverse locuri :: Cascada
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Five Minutes to Midnight
Demonul ma saruta si diparu intr-un nor de fum.L-am vazut pe Fulger plangand asa ca l-am luat in brate.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
Fulger da in spate din imbratisarea fetei..parca complet rapus de tot ce se intamplase..
-Is o jucarie pentru tine? intreaba el privind jos avitand privirea fetei...
-Nu am plans pentru o fata niciodata.... mereu mereu am incercat sa te fac fericita...mereu iti sunt alaturi.. incerc sa te fac sa te simti speciala..si esti speciala pentru mine .....spune el inca cazandu-i lacrimi din ochii... vizibil nervos..si vizibil...debusolat nestiind ce sa creada si pe cine..
-Is o jucarie pentru tine? intreaba el privind jos avitand privirea fetei...
-Nu am plans pentru o fata niciodata.... mereu mereu am incercat sa te fac fericita...mereu iti sunt alaturi.. incerc sa te fac sa te simti speciala..si esti speciala pentru mine .....spune el inca cazandu-i lacrimi din ochii... vizibil nervos..si vizibil...debusolat nestiind ce sa creada si pe cine..
Am vazut gestul lui si mi-am dat seama ca daca va mai fi in preajma mea il voi rani si mai tare asa ca.
-Da,esti o jucarie si regret ca mi-am pierdut timpul cu tine,spun iesind pe usa,din ochii mei cazand o lacrima.
-Da,esti o jucarie si regret ca mi-am pierdut timpul cu tine,spun iesind pe usa,din ochii mei cazand o lacrima.
acesta ramane picand in genunchi in baie....incepand sa planga ca un copil...
eu ii simt durerea baiatului si vin repede dand buzna pe usa...
-Ce s-a intamplat cu Fulger... spun eu ingrijorata... simt ca ceva nui in regula..
Fulger era rapus..fata aceasta fiind punctul lui slab in orice... facea orice pentru ea si oo iubea ca pe viata sa...
fata tace si face pe indiferenta... fug in baie si il vad pe Fulger privind in gol..fara cuvinte...ca si cum ar fi fost ucis psihic..
il iau in brate fara sai spun nimic... doar tremurand..incepand sa ma enervez....
eu ii simt durerea baiatului si vin repede dand buzna pe usa...
-Ce s-a intamplat cu Fulger... spun eu ingrijorata... simt ca ceva nui in regula..
Fulger era rapus..fata aceasta fiind punctul lui slab in orice... facea orice pentru ea si oo iubea ca pe viata sa...
fata tace si face pe indiferenta... fug in baie si il vad pe Fulger privind in gol..fara cuvinte...ca si cum ar fi fost ucis psihic..
il iau in brate fara sai spun nimic... doar tremurand..incepand sa ma enervez....
Chiar daca eram imbracata doar in prosop am iesit din camera mergand in camera mea.Odata ajunsa m-am trantit pe pat si am inceput sa plang.
Fulger plange continuu in bratele mele si nu spune nimic..
eu nu am cuvinte...nu stiam ce se intamplase...dar simtindui durerea baiatului banuiam...
se pare ca Dark..simtise si el... si o trage pe fata de mana..in camera sa tragandu-i o palma zdravana...
-Esti nebuna? ce iai facut baiatului aluia... ala te iubeste ca pe viata sa..si ar face orice pt tine..cum nu ar fi facut nimeni.. si tu il alungi,,
-Esti o idioata...spune el vizibil nervos de gestul fetei...acesta tace... si se imbraca incet... fiind si mirata de gestul lui Dark..
eu nu am cuvinte...nu stiam ce se intamplase...dar simtindui durerea baiatului banuiam...
se pare ca Dark..simtise si el... si o trage pe fata de mana..in camera sa tragandu-i o palma zdravana...
-Esti nebuna? ce iai facut baiatului aluia... ala te iubeste ca pe viata sa..si ar face orice pt tine..cum nu ar fi facut nimeni.. si tu il alungi,,
-Esti o idioata...spune el vizibil nervos de gestul fetei...acesta tace... si se imbraca incet... fiind si mirata de gestul lui Dark..
-Am motivele mele pentru care am facut asta,ii spun in timp ce ma imbracam incercand sa fac pe indiferenta,dar acest lucru nu imi iesea foarte bine.Eu merg sa fac o plimbare,spun iesind pe usa din ochii mei cazand cate o lacrima.
Fulger incet se ridica...se imbraca... si iasa cu mine pe usa de la baie..asezandu-se pe pat...si spunand privind in gol inca plangand incet..
-M-a mintit... mereu... am fost mintit..si eu am crezut-o... m-am lasat transformat..muscat...am fost o jucarie... meritam asta? ma intreaba el... incercand sa uite cuvintele dureroaase ale fetei..
-Nu ai fost o jucarie..spun eu asezandu-ma langa el... desi nu stiam daca spun sau nu adevarul...
-M-a mintit... mereu... am fost mintit..si eu am crezut-o... m-am lasat transformat..muscat...am fost o jucarie... meritam asta? ma intreaba el... incercand sa uite cuvintele dureroaase ale fetei..
-Nu ai fost o jucarie..spun eu asezandu-ma langa el... desi nu stiam daca spun sau nu adevarul...
Am iesit din camera si ma plimbam prin parc gandindu-ma la cuvintele ce i le-am spus baiatului "Da,esti o jucarie si regret ca mi-am pierdut timpul cu tine" pe fata prelingandu-mi-se o lacrima.
baiatul se ridica din pat.... si se transforma zburand pe balcon... plangand... il las sa plece..stiind ca are nevoie de singuratete..sa uite...sasi refaca ranile...
baiatul pleaca... ajunge departe de oras...foarte departe...langa o cascada...era cascada unde mersesem toti 4... se aseaza langa acelasi copac unde o prinsese pe fata in brate cand picase...si priveste cerul..plangand..
-Promit..sa nu mai cred...sa nu mai iert... spune el..incet...obosit deja de atata plans...
baiatul pleaca... ajunge departe de oras...foarte departe...langa o cascada...era cascada unde mersesem toti 4... se aseaza langa acelasi copac unde o prinsese pe fata in brate cand picase...si priveste cerul..plangand..
-Promit..sa nu mai cred...sa nu mai iert... spune el..incet...obosit deja de atata plans...
Mergeam si tot mergeam pana cand m-am izbit de un demon.
-Scuze,spun dandu-ma in spate putin,incercand sa nu arat ca plangeam.
-PRINTESA,de ce plangi?spune acesta.Ma uit mai bine la el si constat ca este acelasi de mai devreme.
-Tu,spun furioasa.
-Scuze,spun dandu-ma in spate putin,incercand sa nu arat ca plangeam.
-PRINTESA,de ce plangi?spune acesta.Ma uit mai bine la el si constat ca este acelasi de mai devreme.
-Tu,spun furioasa.
intre timp Fulger se ridica... se transforma in tigru si zboara iar...
-Nu mai vreau sa vad locurile unde eram inainte...spune il pentru el si pleaca.... se inainta in inaltul cerului...aparandu-i aripile de inger...ce le descoperea foarte rar... numai cand era in pericol sau era deprimat... zboara continuu..fara tinta..sau scop...
-Nu mai vreau sa vad locurile unde eram inainte...spune il pentru el si pleaca.... se inainta in inaltul cerului...aparandu-i aripile de inger...ce le descoperea foarte rar... numai cand era in pericol sau era deprimat... zboara continuu..fara tinta..sau scop...
-S-a intamplat ceva cu acel demon care nu te merita?ma intreaba el.
-Tu sa taci,este doar vina ta,spun furioasa.
-Defapt este a ta,spune el zambind.Stiam asta,dar nu vroiam sa recunosc.Am inceput sa-l lovesc cu mainile in piept,plangand.Acesta ma ia in brate,dar eu continui sa-l lovesc.
-Tu sa taci,este doar vina ta,spun furioasa.
-Defapt este a ta,spune el zambind.Stiam asta,dar nu vroiam sa recunosc.Am inceput sa-l lovesc cu mainile in piept,plangand.Acesta ma ia in brate,dar eu continui sa-l lovesc.
Fulger zboara...si bursc..vede de sus..doua siluete... se lasa incet mai jos... si ramane din nou surprins..si din nou il loveste plansul.. Misa era in bratele demonul dinainte...
da..is un mare prost...jur sa nu o iesrt..jur.. nu meritam asta la cat de frumos mam purtat cu ea...isi spune in gand..si isi ia zboru de acolo...
cateva zile..nu sa inairs acasa...umbla aiurea fara tina..plangand continuu si zburand..puterile lui incepand sa scada din cauza atator emotii..fara somn si mancare...
da..is un mare prost...jur sa nu o iesrt..jur.. nu meritam asta la cat de frumos mam purtat cu ea...isi spune in gand..si isi ia zboru de acolo...
cateva zile..nu sa inairs acasa...umbla aiurea fara tina..plangand continuu si zburand..puterile lui incepand sa scada din cauza atator emotii..fara somn si mancare...
Dupa cateva zile m-am intors acasa fiind slabita,inca gandindu-ma la lucrurile intamplate.Eram de nerecunoscut.Am intrat in camera iar Dark nici nu m-a recunoscut.
Dark ramane surprins de fata... insa nu o intreaba nimic stiind parca ce se intamplase.. eu stateam in camera mea..ingrijorata pentru Fulger... nu venise de vreo 2 saptamani acasa...si stiam ca fara somn..mancare apa..ii vor scadea puterile si poate patii ceva rau...
nu stiam nimic de el..doar ii simteam puterile slabite... aproape de nul..
nu stiam nimic de el..doar ii simteam puterile slabite... aproape de nul..
Nu am sco niciun cuvant si m-am indreptat spre baie,fiindca vroiam sa fac un dus.Dupa cateva minute am iesit de la dus fara sa am o expresie a fetei diferita.
ma ingrijorez...deja..deoarece timpul trecea..si Fulger nu venea.. merg la camera celor doi..si intru direct.. intreband-o pe fata nervoasa..
-Sti unde este Fulger? o intreb eu...ingrijorata..
-I simt puterea aproape de nul.. nu a venit delok acasa de 2 saptamani si ceva...
spun eu aproape plangand..
-Daca pateste ceva...Misa nu raspund pentru faptele mele..si fara sa astept vreun cuvint de la fata ies pe usa arantandu-mi aripile sangerii si zburand catre padure in cautarea baiatului...
-Sti unde este Fulger? o intreb eu...ingrijorata..
-I simt puterea aproape de nul.. nu a venit delok acasa de 2 saptamani si ceva...
spun eu aproape plangand..
-Daca pateste ceva...Misa nu raspund pentru faptele mele..si fara sa astept vreun cuvint de la fata ies pe usa arantandu-mi aripile sangerii si zburand catre padure in cautarea baiatului...
Nu am spus nimic doar ma pieptanam privind in gol.
-Gata,m-am saturat,spune Dark.Spune-mi tot ce s-a intamplat.
-Nu s-a intamplat nimci.....doar i-am spus lui Fulger ca a fost ca o jucarie pentru mine si ca regret ca mi-am pierdut timpul cu el,spun indiferenta.
-Gata,m-am saturat,spune Dark.Spune-mi tot ce s-a intamplat.
-Nu s-a intamplat nimci.....doar i-am spus lui Fulger ca a fost ca o jucarie pentru mine si ca regret ca mi-am pierdut timpul cu el,spun indiferenta.
Dark ramane socat...
-Esti o idioata...spune el.. esti mai rau ca un demon... esti o bestie...spune el enervandu-se..cum ai putut... erai ultima persoana de la care se putea astepta la asa ceva....
intre timp...eu il caut pe baiat..incercand sal gasesc dupa urma slaba de aura..insa brusc dispare....si cobor jos mergand pe jos prin padure..malovesc de o bariera...nu puteam intra...fulgewr era prins acolo..si putea patii ceva rau...
-Esti o idioata...spune el.. esti mai rau ca un demon... esti o bestie...spune el enervandu-se..cum ai putut... erai ultima persoana de la care se putea astepta la asa ceva....
intre timp...eu il caut pe baiat..incercand sal gasesc dupa urma slaba de aura..insa brusc dispare....si cobor jos mergand pe jos prin padure..malovesc de o bariera...nu puteam intra...fulgewr era prins acolo..si putea patii ceva rau...
-Spune-mi ceva ce nu stiu,spun pe un ton diferit.Asta sunt un demon,o bestie care nu poate face nimic bun,nu poate face altceva decat rau.
baiatul tace... stiind ca a zis ceva rau..
-Poate ar trebui sa mergem sal cautam pe baiat... desi e suparat...te va ierta...e inger..si te iubeste.... spune el zambind..
intre timp eu incercam sa sparg bariera...
-Poate ar trebui sa mergem sal cautam pe baiat... desi e suparat...te va ierta...e inger..si te iubeste.... spune el zambind..
intre timp eu incercam sa sparg bariera...
-Nu e adevarat si nici nu vreau sa merg sa-l caut,stiu ca asa l-as rani si mai tare.Dute tu daca vrei,dar nu conta pe mine pentru asta.
baiatul...stie prea bine ca fata se minte pe ea... si stie bine ca il iubeste pe Fulger..
-Bine atunci.. da daca Fulger moare din cauza ta ce vei face? intreaba acesta stiind ca moartea baiatului ar putea schimba parerea fetei..
-Bine atunci.. da daca Fulger moare din cauza ta ce vei face? intreaba acesta stiind ca moartea baiatului ar putea schimba parerea fetei..
-Voi vedea,spun indiferenta.Cum ai spus sunt un demon fara inima,adica inima mi-a inghetat deci nu-mi pasa de nimic,spun incercand sa par indiferenta.
baiatul vazand ca nu poate sa o faca sa vina cu el spune scurt..
-Bine eu plec..ii simt aura lui Fulger prea slaba...da daca tie nuti pasa..lasa ca ne pasa noua... spune el plecand pe geam lasand-o in camera pe fata acesta privind in gol...uimita de cuvintele lui Dark..care deobicei era nepasator..
-Bine eu plec..ii simt aura lui Fulger prea slaba...da daca tie nuti pasa..lasa ca ne pasa noua... spune el plecand pe geam lasand-o in camera pe fata acesta privind in gol...uimita de cuvintele lui Dark..care deobicei era nepasator..
-Chiar daca as merge nici nu ar vrea sa ma vada,spun asezandu-ma pe pat privind in gol.
intre timp..se pare ca Fulger chear avea probleme..bariera nu putea fi sparta usor... si pe fulger il prinsese..un demon... care o cauta pe Misa.. stiind ca Fulger poate si o momeala buna...
il tinea captiv.....luandu-i forta vitala..Fulger insa prea obosit..prea dezamagit..prea trist ii spune demonul..
-Sti ce? icide-ma direct...nu am de ce traii...spune el demonului care ramane putin socat de cuvintele acestuia...
intre timp Dark ma prinde din urma...
il tinea captiv.....luandu-i forta vitala..Fulger insa prea obosit..prea dezamagit..prea trist ii spune demonul..
-Sti ce? icide-ma direct...nu am de ce traii...spune el demonului care ramane putin socat de cuvintele acestuia...
intre timp Dark ma prinde din urma...
-Misa nu vine,spune el dezamagit fetei.Se pare ca ea crede ca daca ar fivenit si ea asta l-ar fi facut pe el sa sufere mai mult,spune lasand privirea in jos.
Intre timp eu priveam in gol si ma gandeam la cele intamplate cu cateva zile in urma.
Intre timp eu priveam in gol si ma gandeam la cele intamplate cu cateva zile in urma.
-Am avea nevoie de ea..dar ea daca crede ca Fulger nu o poate iarta se inseala...s[pun eu zambind...
Ajuta-ma sa sparg bariera...Fulger are probleme..si nui in stare sa se miste..dapoi sa mai multe...spun eu ingrijorata...intre timp Misa..
Ajuta-ma sa sparg bariera...Fulger are probleme..si nui in stare sa se miste..dapoi sa mai multe...spun eu ingrijorata...intre timp Misa..
Intre timp am adormit,dar am avut un cosmar,era a zecea oara cand aveam cosmarul acela.M-am trezit tipand.Mi-am dat seama ca din vina mea Fulger este in pericol asa ca m-am indreptat spre ei.
intre timp.... demonul ii spune baiatul..ce il tinea legat de un copac..de mani si picioare...
-Sa te ucid? de ce... esti prea simpatic...spune demonul..si dandu-si pelerian jos...fulger ramane surprins sa vada...ca era o fata demon... el insa incepe sa vada in ceata... si il curprind dureri groaznice..nu era in stare sa se miste nici macar pentru a se zbate.. si spune..
-Ucide-ma...te rog... crede-ma.. ai face bine...spune el inchizand ochii pierzandu-si cunostinta...
intre timp eu cu dark..incercam sa spargem bariera...
-Sa te ucid? de ce... esti prea simpatic...spune demonul..si dandu-si pelerian jos...fulger ramane surprins sa vada...ca era o fata demon... el insa incepe sa vada in ceata... si il curprind dureri groaznice..nu era in stare sa se miste nici macar pentru a se zbate.. si spune..
-Ucide-ma...te rog... crede-ma.. ai face bine...spune el inchizand ochii pierzandu-si cunostinta...
intre timp eu cu dark..incercam sa spargem bariera...
-Deageaba incercati sa o spargeti,nu veti reusi,spun eu aparand in spatele celor doi.Lasati-ma pe mine,spun punand mana pe bariera. Aceasta s-a spart si am putut intra.
ii spun fetei..nervoasa...
-Bine ca vii acu... credeam ca orgoliul nu te va lasa sa vii...spun eu pasiv... vizibil suparata pe fata...
mergem incontinuu.. si deodata se vede o lumina mare.. Fulger era legat si inconstient... fata demon statea si se uita le el...
-Bine ca vii acu... credeam ca orgoliul nu te va lasa sa vii...spun eu pasiv... vizibil suparata pe fata...
mergem incontinuu.. si deodata se vede o lumina mare.. Fulger era legat si inconstient... fata demon statea si se uita le el...
Cuvintele Ninei nu ma afectau deloc.Am zarit demonul.Era o veche cunostinta care vroia sa-mi faca rau si se folosea de orice mijloc ca sa faca asta.Apar langa ea.
-Acuma ce mai vrei?o intreb nervoasa fara sa ma uit nici macar o clipa la Fulger.
-Acuma ce mai vrei?o intreb nervoasa fara sa ma uit nici macar o clipa la Fulger.
acesta se da brusc laoparte..disparand de langa fata intr-un copacpe o cranga...
-Uite am venit sa te vizitez... si sa iti vad iubirea..e tare simtic... spune ea zambind pervers...
intre timp eu cu Dark ma apropii de Ffulge...insa ne respinge puterea fetei..acesta punand scut pe baiat..
-Uite am venit sa te vizitez... si sa iti vad iubirea..e tare simtic... spune ea zambind pervers...
intre timp eu cu Dark ma apropii de Ffulge...insa ne respinge puterea fetei..acesta punand scut pe baiat..
-Nu este iubirea mea,spun lasand capul in pamant.Si oricum tu ai treaba cu mine nu cu el,ii spun ridicand privirea,aparand langa ea pe creanga.
fata fuge iara...disparand si aparand in diferite locuri..
-Cum nu e iubirea ta? intreaba ea mirata...
-Baiatul asta ma rugat si ma implorat sal ucid... spune ea zambind pervers... da nu am facut-o.. spune ea aparand langa baiat... in bariera ce o crease... si spune...
-Ma implorat..sal ucid deoarece nare de ce traii... numi vine sa cred ca lai adus in starea asta....spune fata putin mirata..dar indiferenta.. privindu-l de aproape pe baiatul inconstient...
-Cum nu e iubirea ta? intreaba ea mirata...
-Baiatul asta ma rugat si ma implorat sal ucid... spune ea zambind pervers... da nu am facut-o.. spune ea aparand langa baiat... in bariera ce o crease... si spune...
-Ma implorat..sal ucid deoarece nare de ce traii... numi vine sa cred ca lai adus in starea asta....spune fata putin mirata..dar indiferenta.. privindu-l de aproape pe baiatul inconstient...
-Nu te atinge de el,spun furioasa.Si nu te priveste ce s-a intamplat intre noi,spun vizibil suparata.
acesta inzbucneste in ras la vederea reactiei fetei...
-daca nu il iubesti..de ce il aperi? intreaba ea ramanad langa baiat...punandu-i mana pe fata...
-la cat de cuminte si dragalas e...eu las putea iubi...spune ea intorcandu-si privirea la fata privind pervers..
-daca nu il iubesti..de ce il aperi? intreaba ea ramanad langa baiat...punandu-i mana pe fata...
-la cat de cuminte si dragalas e...eu las putea iubi...spune ea intorcandu-si privirea la fata privind pervers..
Nu-l atinge,spun furioasa aparand langa ea.Fara sa-mi dau seama m-am transformat,acest lucru se intampla cand sunt nervoasa.Am luat-o pe fata de par,tragand-o de langa baiat,spargand sscutul.
-Acum ocupati-va voi de el,spun catre Dark si Nina pe un ton autoritar.
-Acum ocupati-va voi de el,spun catre Dark si Nina pe un ton autoritar.
aud cuvintele Misei..si ma apropii de Fulger...Dark rupe lagaturile cu care era legat..intre timp fata se transforma... si contraataca scapad din mainile fetei.. si spune in timp ce bara loviturile Misei..
-ma rugat sal ucid... insa nu o voi face...spune ea zambind pervers.. voi avea grija..sa il fac sa ma iubeasca...spune ea..disparand brusc intr-un nor de fum...
intre timp.. eu cu Dark incercam sal trezim.. insa raman blocata... nu avea puls... nu mai avea..
-Nuuuuuuuuuu nu se poate...incep sa plang haotic.. Nu fulger nu murii... strig eu....speriata...
-ma rugat sal ucid... insa nu o voi face...spune ea zambind pervers.. voi avea grija..sa il fac sa ma iubeasca...spune ea..disparand brusc intr-un nor de fum...
intre timp.. eu cu Dark incercam sal trezim.. insa raman blocata... nu avea puls... nu mai avea..
-Nuuuuuuuuuu nu se poate...incep sa plang haotic.. Nu fulger nu murii... strig eu....speriata...
-Stai linistita,se va face bine,trebuie doar sa-i dai putin din forta ta vitala,spun transformadu-ma iar in om obisnuit.Sa nu-i spuneti ca am fost aici,spun plecand lasand capul in jos.
o prind pe Misa de mana si spun privind-o bland...
-Te rog... nu pleca...a mai patit odata.. a mai fost ranit.. daca ii faci acu si u asta.. nu va mai suporta... spun eu trista...
-te iubeste... si te va ierta... il cunosc si stiu ca asa va face.. spun eu fetei priuvind-o bland... si zamvind..
-Te rog... nu pleca...a mai patit odata.. a mai fost ranit.. daca ii faci acu si u asta.. nu va mai suporta... spun eu trista...
-te iubeste... si te va ierta... il cunosc si stiu ca asa va face.. spun eu fetei priuvind-o bland... si zamvind..
-Nu....nu pot face asta,stiu ca nu ma va ierta chiar daca am mintit cand am spus acele lucruri.L-am ranit suicient si nu vreau sa mai fac asta,spun plecand in timp ce o lacrima mi se prelingea pe obraz.
o prind din nou pe fata din zbor tragand-o inapoi..
-Ai incredere in mine...macar acuma...ii spun fetei trista...
-Te implor... ramai..te va ierta..stie ca il iubesti..si sa mintit el pe el insuri ca nu te va ierta... te iarta... te iubeste...spun eu nelasand-o pe fata de mana...
intre timp Fulger face ochii... si ii deschide incet..obosit...
o vede pe Misa..acesta certandu-se cu mine...
si se ridica in fund...privind-o.. insa neputand sa scoata o vorba din cauza ca era prea slabit..
-Ai incredere in mine...macar acuma...ii spun fetei trista...
-Te implor... ramai..te va ierta..stie ca il iubesti..si sa mintit el pe el insuri ca nu te va ierta... te iarta... te iubeste...spun eu nelasand-o pe fata de mana...
intre timp Fulger face ochii... si ii deschide incet..obosit...
o vede pe Misa..acesta certandu-se cu mine...
si se ridica in fund...privind-o.. insa neputand sa scoata o vorba din cauza ca era prea slabit..
-Lasa-ma Nina sa plec,in curand isi va reveni si nu vreau sa ma vada aici,stiu ca asta l-ar face sa sufere iar,spun lasand privirea in jos. De cand este in preajma mea are parte de suferinte,iar eu nu vreau asta pentru el de aceea i-am spus atunci acele cuvinte.
Fulger aude...cuvintele fetei si incearca sa se ridica...Dark il ajuta pe baiat sa se ridice in picioare sustinandu-l..
si spune bland...
-Misa..... te iubesc.... ii spune el privind-o cu ochii mari si verzi... ca in prima zi..
si spune bland...
-Misa..... te iubesc.... ii spune el privind-o cu ochii mari si verzi... ca in prima zi..
Auzind cuvintele lui mi-am dat seama ca a auzit conversatia noastre.Nu stiam ce sa fac,sa merg sau nu la el.
-Eu....nu am vrut sa te fac sa suferi,imi cer scuze pentru tot ce s-a intamplat,spun disparand de langa ei,aparand in locsorul meu secret.
-Eu....nu am vrut sa te fac sa suferi,imi cer scuze pentru tot ce s-a intamplat,spun disparand de langa ei,aparand in locsorul meu secret.
Fulger zambeste..si da sa cada in genunchi..il prinde dark si eu ii spun...
-Stai linistit iubaretule..veti rezolva si asta...spun eu ducandu-l in camera pe baiat si ingrijindu-l... acesta insa..dupa ce se pune pe picioare..destul de repede..zboara iar pe geam... tinta catre locul Misei..
-Stai linistit iubaretule..veti rezolva si asta...spun eu ducandu-l in camera pe baiat si ingrijindu-l... acesta insa..dupa ce se pune pe picioare..destul de repede..zboara iar pe geam... tinta catre locul Misei..
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: Diverse locuri :: Cascada
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa