Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Five Minutes to Midnight
3 participanți
:: Diverse locuri :: Cascada
Pagina 6 din 8
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Five Minutes to Midnight
M-am asezat pe o patura facuta din frunze si iarba si ma gandeam la lucrurile intamplate.
-De ce intodeauna ii ranesc pe cei pe care ii iubesc?spun eu aproape plangand.
-De ce intodeauna ii ranesc pe cei pe care ii iubesc?spun eu aproape plangand.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
Fulger apare sub forma de tigru mic..nevrand sa o sperie... si se aseaza langa ea in pozitie de sezi..acesta ramane surprinsa sa il vada....nu se astepta sa se refaca asa repede...
-Tu nu ar trebui sa fi aici,spun eu trista.Ar trebui sa te refaci.
el se suie in poala ei torcand... incarcand sa o faca sa uite tot ce se intamplase....
-Nu...nu ar trebui sa fii aici,spun eu lasand privirea in jos.Mai ales daca sunt eu prin preajma.
acesta se face om..si se aseaza langa ea...
-Sti... am mai patit odata... tot cu o fata... am avut nororc ca Nina era in preajma... spune el zambid privind in alta parte...apoi intorce privirea catre ea si spune...
-Te iubesc... si orice mi-ai face te iert... absolut orice...spune el luand-o in brate strand-o la piept...acesta ramane socata....
-Sti... am mai patit odata... tot cu o fata... am avut nororc ca Nina era in preajma... spune el zambid privind in alta parte...apoi intorce privirea catre ea si spune...
-Te iubesc... si orice mi-ai face te iert... absolut orice...spune el luand-o in brate strand-o la piept...acesta ramane socata....
-Poate tu ma poti ierta,dar eu nu ma pot ierta.Te-am facut sa suferi si nu doar odata ci de mai multe ori,spun lasand privirea in jos.
In spatele nostru apare demonul de mai devreme.
-Mai Mai ce avem noi aici?spune ea zambind pervers.
In spatele nostru apare demonul de mai devreme.
-Mai Mai ce avem noi aici?spune ea zambind pervers.
Fulger aducandus- aminte de ea...insa nestiind ce se intamplase atunci ..se ridica si o trage pe Misa de mana langa el..
-Tu ce vrei? intreaba el vizibil deranjat de fata...
-Tu ce vrei? intreaba el vizibil deranjat de fata...
-Pai nimic important...vreau doar sa o fac pe Misa sa sufere si vreau sa fii al meu,spue ea zambind perversa.
Fulger zambeste pervers transformandu-se iritat de cuvintele fetei...
-Al tau?> niciodata...cat despre suferinta Misei.. nu vei reusii cat eu traiesc....spune el sigur pe el zambind pervers marindu-si aura...
-pleaca... spune el..sau te ucid....
-Al tau?> niciodata...cat despre suferinta Misei.. nu vei reusii cat eu traiesc....spune el sigur pe el zambind pervers marindu-si aura...
-pleaca... spune el..sau te ucid....
-Ah ce dragut esti cand te enervezi,spune ea dupa care il saruta.Dupa ce l-a sarutat se indeparteaza suficient de el.Ne mai vedem,iubire,spune zambind pervers.
Eu nu am spus si nu am facut nimic,doar am privit scena fara sa-mi pese de nimic.
Eu nu am spus si nu am facut nimic,doar am privit scena fara sa-mi pese de nimic.
Fulger nu reactioneaza...nu apuca din cauza ca fata avea puterea teleportului..si aparea si disparea intro fractiune de secunda... acesta se transforma brusc...
-Ma jur... data viitoare o ucid direct fara sa stau la discutii...spune ei vizibil iritat de fata aceia si intorcandu-se la Misa ii spune...
-iarta-ma... nu ti-as face rau...spune el intristandu-se si asezandu-0se jos pe iarba moale...
-Nu te merit... spune el revenindu-si la normal..
-Ma jur... data viitoare o ucid direct fara sa stau la discutii...spune ei vizibil iritat de fata aceia si intorcandu-se la Misa ii spune...
-iarta-ma... nu ti-as face rau...spune el intristandu-se si asezandu-0se jos pe iarba moale...
-Nu te merit... spune el revenindu-si la normal..
-Nu-ti face griji,in plus nu tu trebuie sa-ti ceri scuze ci eu,asta s-a intamplat tot din vina mea,spun privind pamantul.
baiatul ridica privirea si spune..
-Vrei sa uitam tot ce sa intamplat? intreaba el zambind...
-Nu poate fi prea greu... spune el privind-o pe fata cu drag...
-Vrei sa uitam tot ce sa intamplat? intreaba el zambind...
-Nu poate fi prea greu... spune el privind-o pe fata cu drag...
-As vrea sa pot sterge cu buretele,dar daca o sa fac asta te voi ranii iar,spun jucandu-ma cu un fir de iarba.
-nu stergem cu buretele...doar uitam...sau macar incercam... spune el zambind tragand-o pe fata de mana in bratele sale tinand-o pe picioarele sale...
-Si atata timp cat esti in viata..nu voi fi ranit... spune el incepand sa rada lasandu-si capu pe pieptul fetei privind in gol..
-Si atata timp cat esti in viata..nu voi fi ranit... spune el incepand sa rada lasandu-si capu pe pieptul fetei privind in gol..
-Mi-ar placea...mi-ar placea sa pot face asta,spun zambind.
Nu vroiam sa-i raspund la sarut,dar pana la urma am facut-o.
-Nu trebuia sa faci asta,spun trista.
-Nu trebuia sa faci asta,spun trista.
acesta zambeste si o strange pe fata in brate....
ridica privirea si se uita la ea si spune...
-Sti... o sa fac asta oricand oriunde...spune el zambind... o trage pe fata mai aproape...sarutand-o inca odata coborand pe gat incet si oprindu-se..fata calmandu-se..
ridica privirea si se uita la ea si spune...
-Sti... o sa fac asta oricand oriunde...spune el zambind... o trage pe fata mai aproape...sarutand-o inca odata coborand pe gat incet si oprindu-se..fata calmandu-se..
Ma ridic in picioare.
-Eu .....voi pleca,spun intorcandu-ma cu spatele la el.
-Eu .....voi pleca,spun intorcandu-ma cu spatele la el.
acesta...ramane jos...si spune...
-Fa cum vrei... oriunde vei merge voi fi acolo sa te ajut...spune el..incercand sa ascunda faptul ca il dureau gesturile fetei..
-Fa cum vrei... oriunde vei merge voi fi acolo sa te ajut...spune el..incercand sa ascunda faptul ca il dureau gesturile fetei..
-Eu voi merge singura si voi pleca departe.Nu vreau sa ma urmezi tu sau altcineva fiindca nu vreau sa-i mai ranesc pe cei pe care ii iubesc.
acesta zambeste...si spune...
-Bine.....cum vrei...insa daca pleci acuma... o sa afli mai incolo...vesti mai rele...spune el ridicandu-se si trecand pe langa fata afara din foisor...
se intoarce...se uita la ea dulce..si zambeste..ca si cum ar fi foist ultimul sau zambet...fata isi da seama... insa nu apuca sa mai zica nimic..baiatul diapere brusc...
-Bine.....cum vrei...insa daca pleci acuma... o sa afli mai incolo...vesti mai rele...spune el ridicandu-se si trecand pe langa fata afara din foisor...
se intoarce...se uita la ea dulce..si zambeste..ca si cum ar fi foist ultimul sau zambet...fata isi da seama... insa nu apuca sa mai zica nimic..baiatul diapere brusc...
-Stai,la ce te referi?strig eu dupa el.
baiatul pleaca.... si ajunge departe.... incercand sasi spuna..
" daca nu ma accepta... nu ma va accepta nimeni" cateva zile baiatul dispare iarasi... defapt zilele treceau...si treceau..si treceau...Nina nul mai putea contcata telepatic... era ca si cum ar fi blocat gandurile... aura lui nu era de negasit..era ca si cum nar fi existat...
" daca nu ma accepta... nu ma va accepta nimeni" cateva zile baiatul dispare iarasi... defapt zilele treceau...si treceau..si treceau...Nina nul mai putea contcata telepatic... era ca si cum ar fi blocat gandurile... aura lui nu era de negasit..era ca si cum nar fi existat...
Eram in camera mea si ma tot plimbam gandindu-ma unde este si sperand ca nu a patit nimic.Nu am mai suportat acea intrebare asa ca am iesit pe balcon si m-am transformat.Aripiile mi-au crescut si m-am indreptat spre padure in cautarea lui Fulger.
eu incercam sal contactez telepatic...si nu puteam... insa o vazusem pe fata ca plecase...si mam bazat pe ea sal aduca inapoi..
intre timp fulger....era defapt prins intr-o zona foarte departe de padurea noastra...intr-un castel parasit... acesta hoinarea camerele ce nu se mai terminau..si era chinuit de oboseala... si de sentimentul ca cineva e cu el acolo..
incercase sa iasa prin orice metoda de acolo..dar nu putea.... cineva il incurca mereu...nelasandu-l sa iasa...
intre timp fulger....era defapt prins intr-o zona foarte departe de padurea noastra...intr-un castel parasit... acesta hoinarea camerele ce nu se mai terminau..si era chinuit de oboseala... si de sentimentul ca cineva e cu el acolo..
incercase sa iasa prin orice metoda de acolo..dar nu putea.... cineva il incurca mereu...nelasandu-l sa iasa...
Am simtit ceva ca un fel de strigat dupa ajutor,slab,foarte slab care se auzea dinspre un castel asa ca m-am indreptat spre acel loc.
nu mai putea decat sa strige... insa era prea obosit..si se aseaza langa un perete...stand in fund rezemat de acesta...si incearca sa gandeasca logic...
"am vrut sa plec...dar nu asa departe" spune el trist... "oare ma uitat Misa"? se intrebe acesta...
"am vrut sa plec...dar nu asa departe" spune el trist... "oare ma uitat Misa"? se intrebe acesta...
In scurt timp am ajuns la castel.In jurul lui era o bariera pe care pputini oamenii stiau sa o sparga,eu ma aflam printre acestia.Am spus ceva vraja si am pasit in castel.
-Fulger,Fulger,strigam eu in timp ce paseam pe podeaua din lemn vechi.
-Fulger,Fulger,strigam eu in timp ce paseam pe podeaua din lemn vechi.
baiatul aude vocea..si o recunoaste din prima...stiind ca e vocea Misei...si ramane placut surpins...
-Da .... spune el incet... se ridica de jos si gaseste prin acea bezna niste scari..coboara pe ele tinandu-se de balustrada...
-Da .... spune el incet... se ridica de jos si gaseste prin acea bezna niste scari..coboara pe ele tinandu-se de balustrada...
Am auzit un "Da.." scurt.M-am indreptat spre locul de unde am auzit zgomotul.M-am intalnit cu Fulger tocmai cand vroiam sa urc scarile.
-Esti....esti bine?il intreb evitandu-i privirea.
-Esti....esti bine?il intreb evitandu-i privirea.
acesta insa.... o evita si coboara scarile pe langa ea si spune ...
-Nu trebuia sa vii... vreiam sa dispar din viata ta... spune el coborand scarile
-Nu trebuia sa vii... vreiam sa dispar din viata ta... spune el coborand scarile
-Oricum....ma bucur ca esti bine,spun privindu-l/
Fulger o evita pe cat se poate...si il unfla plansul..obisnuit fiind mereu cu ea..cu zambetul ei...cu mangaierile ei.
el se simtea vinovat..si nu credea ca va mai pati asa ceva vreodata...
el se simtea vinovat..si nu credea ca va mai pati asa ceva vreodata...
Vroiam sa-l consolez,dar nu stiam ce sa-i spun,stiam ca a ajuns in situatia asta din cauza mea.
-Imi.....imi pare rau,murmur eu.
-Imi.....imi pare rau,murmur eu.
acesta o aude...da nui raspunde..si ajunge la iesirea din castel...
afara ploua...iese in ploaie si priveste cerul spunand..
-Sti...se spune ca atunci cand un inger plange...plange cerul... nu am crezut pana acu asta...spune el privind cerul incepand sa planga in hohote..insa ploaia ascunzandu-i lacrimile...
afara ploua...iese in ploaie si priveste cerul spunand..
-Sti...se spune ca atunci cand un inger plange...plange cerul... nu am crezut pana acu asta...spune el privind cerul incepand sa planga in hohote..insa ploaia ascunzandu-i lacrimile...
Eram sigura ca plange,simteam asta.
-Acum ca esti bine nu vreau sa te mai deranjez,ii spun transformandu-ma.Sunt sigura ca Nina este ingrijorata,spun ridicandu-ma de la sol.
-Acum ca esti bine nu vreau sa te mai deranjez,ii spun transformandu-ma.Sunt sigura ca Nina este ingrijorata,spun ridicandu-ma de la sol.
acesta o priveste... cu o ptivire ce cerea indurare...ce cerea dragoste...nu avea cuvinte...nu avea glas...nu vreia sa o lase sa plece..dar nu vreia sa o tina cu forta langa el...
doar o priveste...continuu...incercand parca sai spuna sa nu plece...
doar o priveste...continuu...incercand parca sai spuna sa nu plece...
Vazand ca ma priveste insistent nu puteam sa-l las acolo,singur asa ca m-am indreptat spre el si l-am luat in brate.
acesta cade din nou prada fetei...daruindu-i dragoste si luand-o in brate... plangand pe umarul acestaie si spunand printre lacrimi...
-Daca vrei sa rupem tot ce e intre noi.. o voi face.. sti ca fac orice pentru tine.. insa...nu-mi spune ca pleci pentru totdeauna..macar lasa-ma sa raman alaturi de tine... chear daca nu te voi mai imbratisa vreodata...spune el tinand-o ca si cum ar tineo pt ultima data in brate..
-Daca vrei sa rupem tot ce e intre noi.. o voi face.. sti ca fac orice pentru tine.. insa...nu-mi spune ca pleci pentru totdeauna..macar lasa-ma sa raman alaturi de tine... chear daca nu te voi mai imbratisa vreodata...spune el tinand-o ca si cum ar tineo pt ultima data in brate..
-Am spus ca plec,dar nu am spus cand,ii spun strangandu-l la piept.Nu vreau sa rupt ceea ce este intre noi,dar nu suport ca din cauza a ce sunt tu sa suferi.
acesta o ridica de la pipetul sau si o priveste in ochii bland..
-Nu sufar pentru ce esti... nu sufsr din cauza ta... multumita tie is fericit...si zambesc mereu...multumita tie stiu sa iubesc...spune el vrand sa o sarute..
-Nu sufar pentru ce esti... nu sufsr din cauza ta... multumita tie is fericit...si zambesc mereu...multumita tie stiu sa iubesc...spune el vrand sa o sarute..
Observ intentia lui si cad prada intuitiei asa ca l-am sarutat eu.
acesta raman surprins...insa continua si el... ploaia curgea continuu..erau uzi pana la piele... Fulger spune..
-Deci..acu putem sa uitam totul? sau macar sa raman amici...spune el lasand privirea jos..
-Deci..acu putem sa uitam totul? sau macar sa raman amici...spune el lasand privirea jos..
-Daca tu vrei putem sa continuam de unde am ramas,ii spun zambind.
acesta zambeste fericit..si o ia pe fata in brate nevrand sai dea drumu... si spune..
-Mergem ...acasa...sa te schimbi...vei raci...spune el ingrijorat...dar zambind.. si ochii stralucindui minunat de frumos..
-Mergem ...acasa...sa te schimbi...vei raci...spune el ingrijorat...dar zambind.. si ochii stralucindui minunat de frumos..
-Si tu la fel,spun zambind.Esti inca slabit deci te voi duce eu,spun eu aparandu-mi aripile.L-am luat de maini si ne-am luat zborul amandoi.
acesta il duce in camera ei...nu a Ninei..deoarece Dark era deja in camera Ninei...
acesta intra uda toata dansusi direct bluza usa jos ramanand in sutienul alb...cautand prin dulap ceva dee imbracat cu intentia de a merge la dus...
acesta intra uda toata dansusi direct bluza usa jos ramanand in sutienul alb...cautand prin dulap ceva dee imbracat cu intentia de a merge la dus...
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: Diverse locuri :: Cascada
Pagina 6 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa