Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Balul raselor.
3 participanți
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 3 din 10
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balul raselor.
baiatul ii cauta haine in dulap...si merge la usa de la baie batand usor..vrand sa i le dea..
Deschid usa de la baie atat cat sa pot lua hainele.Imi aiu hainele si ma imbrac,apoi ma opresc in fata oglinzii si vad ca sunt rosie ca focul.In cele din urma ies din baie evitand sa-l privesc.
-Imi....cer scuze pentru asta...
-Imi....cer scuze pentru asta...
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
fata iasa din baie rosie..el stand langa usa baii asteptand sa iese..protectiv..
-Nici o problema.. spune acesta zambind
-Arata minunat..nu ai de ce te scuza..spune acesta zambind mergand in urma ei in camera asezandu-se pe pat..
-Nici o problema.. spune acesta zambind
-Arata minunat..nu ai de ce te scuza..spune acesta zambind mergand in urma ei in camera asezandu-se pe pat..
-Te servesc cu ceva?il intreb zambind evitand sa-l privesc in ochi.
-Pai de cand ma stiu vreiam sa vad ce gust are cola..spune acesta incepand sa rada..
vede insa ca fata ii evita privirea...insa nu ii spune nimic..
vede insa ca fata ii evita privirea...insa nu ii spune nimic..
Ma indrept spre frigider si scot doua doze de cola,apoi ma intorc in camera si ii dau baiatului o doza,pastrand una pentru mine.
baiatul ia doza si multumeste... intre timp se ridica si studiaza incet camera.. vazand-o parca mai frumos cu ochi de om..
fata il priveste si il intreaba..
fata il priveste si il intreaba..
-Iti place mai mult sa fii om decat animal?il intreb curioasa.
acesta se intorce la ea raspunzand..
-Pai...amandoua imi placxe sa fiu..animal deoarece mereu am parte de alinturi... si om..pentru ca pot alinta eu...si pot fi alaturi de cine iubesc...spune acesta apropiindu-se incet de fata... prinzand-o de tali lipindu-i corpul ei de al lui..insa tinand-o bland si zambind..
-Pai...amandoua imi placxe sa fiu..animal deoarece mereu am parte de alinturi... si om..pentru ca pot alinta eu...si pot fi alaturi de cine iubesc...spune acesta apropiindu-se incet de fata... prinzand-o de tali lipindu-i corpul ei de al lui..insa tinand-o bland si zambind..
-Si pe cine iubesti?il intreb curioasa.Pe Nina?il intreb lasandu-mi privirea in jos.
baiatul incepe sa rada..si se apropie mai mult de ea..
-Nina.. da o iubesc..dar ca pe o sora..ca pe o amica..langa ea am crescut..dar nu ne iubim altfel..spun el incepand sa rada.. ea e importanta pentru mine e familia mea..
-Dar.,.eu sentimente de dragoste am pentru alta persoana..spune acesta.. dandu-i un sarut scurt fetei..
-Nina.. da o iubesc..dar ca pe o sora..ca pe o amica..langa ea am crescut..dar nu ne iubim altfel..spun el incepand sa rada.. ea e importanta pentru mine e familia mea..
-Dar.,.eu sentimente de dragoste am pentru alta persoana..spune acesta.. dandu-i un sarut scurt fetei..
Il cuprind pe baiat de dupa gat si ii raspund sarutului.
raman amandoi cateva secunde parca socati unu de altul.. dupa care Fulger simtindu-se vinovat de gestul lui ii da drumu fetei spunand..
-Imi cer scuze... ma luat valul...spune acesta lasand capu jos dand doi pasi in spate..
-Imi cer scuze... ma luat valul...spune acesta lasand capu jos dand doi pasi in spate..
-Nu e vina ta..in fond si eu am vrut sa te sarut,ii spun zambind.
baiatul zambeste si se aseaza pe pat.. privind tavanul nedumerit de gesturile lui... fata se aseaza langa el...
-Si stii vreun motiv pentru care te-ai transformat in om?Sau erai asa de la inceput?il intreb curioasa.
-Nu stiu...nu am fost de la inceput asa...e prima data cand ma transform... spun el zambind..
-Dar imi face placere sa fiu om...spune el privind-o pe fata cu ochii lui mari si verzi
-Dar imi face placere sa fiu om...spune el privind-o pe fata cu ochii lui mari si verzi
-Asta se datoreaza faptului ca....dar m-am oprit inainte sa spun altceva.Nu vroiam sa fac o imprudenta,el trebuia sa afle singur motivul transformarii lui.Despre ce vorbeam?il intreb apoi zambind.
acesta se intristeaza brusc..
-Sti ceva ce eu nu stiu? intreaba el nedumerit insa schitand un zambet fals..
-Sti ceva ce eu nu stiu? intreaba el nedumerit insa schitand un zambet fals..
-Pai eu stiu cam prea multe,dar nu pot sa-ti spun.Trebuie sa afli singur motivul transformarii tale,dar iti dau doua variante:1.ori te-ai indragostit de o persoana care nu este om si 2.ori o persoana la care tii foarte mult este in pericol.
el avea impresia ca pot fi amandoua... ramane tacut...fara sa mai spuna ceva fetei.. si ramane cu ochii in tavan..
-Poate nu trebuia sa-ti spun asta,spun ridicandu-ma de pe pat.
se trezeste brusc..
-Aaa nu este ok..spun el zambind..
-Multe chestii trebe sa le mai aflu despre mine spune el zambind sincer si tragand-o de mana pe fata punand-o inapoi in pat langa el..
-Aaa nu este ok..spun el zambind..
-Multe chestii trebe sa le mai aflu despre mine spune el zambind sincer si tragand-o de mana pe fata punand-o inapoi in pat langa el..
-Mda ,dar trebuie sa le afli singur altfel nu conteaza,ii spun privind podeaua.
*eu si gura mea mare....*
*eu si gura mea mare....*
baiatul o imbratiseaza zambind... si o tine in brate... parca tinand un animalut de plus fragil..
Imi ridic privirea si ii vad ochii verzi care ma privesc.
-Cred ca de acum inainte voi tacea,ii spun zambind.
-Cred ca de acum inainte voi tacea,ii spun zambind.
el insa nu ii baga in seama cuvintele vrajit de privirea ei de copil..dar in acelasi timp de diva...
Ma ridic de pe pat si ma indrept spre fereastra fiindca deja trebuia sa apuna soarele.
searele apunea frumos.. Fulger o lasa pe fata sa mearga la geam..uitandu-se dupa ea lung..
-Sti...cred ca ar trebui sa plec.. se insereaza...si poate vrei sa te pui in pat..spune acesta ridicandu-se vrand sa plece..
-Sti...cred ca ar trebui sa plec.. se insereaza...si poate vrei sa te pui in pat..spune acesta ridicandu-se vrand sa plece..
-Stai..adica ..eu nu ma pun in pat asa devreme,ii spun zambind.
acesta se opreste... si ramane in picioare alaturi langa usa ce ducea spre holul fetei.. stand rezemat de tocu usii privind-o continuu...
-De ce nu vrei sa plec? intreaba acesta oarecum mirat de gestul fetei de a nul lasa sa plece..
-De ce nu vrei sa plec? intreaba acesta oarecum mirat de gestul fetei de a nul lasa sa plece..
-Nu e vorba ca nu vreau sa te las sa pleci...ci ma plictisesc de moarte singura,ii spun incercand sa para adevarat si sa nu afle adevaratul motiv.Dar daca tu vrei,poti pleca,nu te oblig.
acesta zambeste...si vrand sa vada adevaratul motiv se intoarce si se face ca pleaca... insa fara a scoate o vorba.. vrand sa vada daca fata mai reactioneaza si altfel..
Am vazut ca vrea sa plece si l-am prins de mana,fara sa scot un sunet.
acesta se intoarce la ea si spune dulce..
-Nu vrei sa imi spui adevaratul motiv pentru care nu vrei sa plec? spune acesta intorcand-se cu fata la fata prinzand-o de talie apropiind-o de el..insa privind-o doar fara a face alt gest..
-Nu vrei sa imi spui adevaratul motiv pentru care nu vrei sa plec? spune acesta intorcand-se cu fata la fata prinzand-o de talie apropiind-o de el..insa privind-o doar fara a face alt gest..
L-am privit in ochii lui mari si verzi si m-am ratacit in ei.
-Eu..nu vreau sa pleci fiindca ...nu vreau,ii spun direct.
-Eu..nu vreau sa pleci fiindca ...nu vreau,ii spun direct.
acesta simta ca pulsul fetei se accelereaza...si ii da drumu ..
-Pai...mai stau putin..daca vrei asa mult...spune el zambind... intrand in camera asezandu-se pe pat si inchizand ochii..
-Pai...mai stau putin..daca vrei asa mult...spune el zambind... intrand in camera asezandu-se pe pat si inchizand ochii..
Respir usurata auzind raspunsul lui.Ma asez pe canapea si zambesc fara un motiv anume.
deschide ochii..si o vede pe fata mai imbujorata la fata cu o fata putin fericita..
-De ce esti asa fericita? o intreaba el curios.. ridicandu-se in fund pe par..privind-o pe fata direct in ochii...
-De ce esti asa fericita? o intreaba el curios.. ridicandu-se in fund pe par..privind-o pe fata direct in ochii...
-Asa doar,fara motiv,ii spun zambind in continuare.Chiar daca sunt jumatate vampir,jumatate demon sunt o fire fericita,adaug eu.
-Orice rasa are un strop de fericire in ea...spune acesta zambind..
intre timp...acestuia ii apar urechile.. acesta mereu distrata fiind de urechile lui se apropie de el incepnd sa se joaca cu ele..
intre timp...acestuia ii apar urechile.. acesta mereu distrata fiind de urechile lui se apropie de el incepnd sa se joaca cu ele..
Ma asez turceste pe pat si ma joc in continuare cu urechiile lui.Erau asa dragute si micute.
fulger se lasa prins in mainile fetei..care se jucat gingas cu urechile lui..acesta miscandu-le cateodata pentru placerea fetei..
aceasta se apropie foarte mult de fata lui pentru a se juca..ajungand privire in privire...acesta ramane putin blocata privindu-l pe baiat in ochii.. si ramane cu mainile pe capu baiatului..fara sa mai faca nici un gest...nestiind ce se va intampla..
aceasta se apropie foarte mult de fata lui pentru a se juca..ajungand privire in privire...acesta ramane putin blocata privindu-l pe baiat in ochii.. si ramane cu mainile pe capu baiatului..fara sa mai faca nici un gest...nestiind ce se va intampla..
M-am pierdut in ochii lui verzi in timp ce mainile mele erau pe urechiile lui.Nu stiam ce sa fac,iar in interiorul meu simteam ceva,dar nici eu nu stiam ce.
deodata mainile lui Fulger parca necontrolate de el..o cu prind pe fata in brate..tragand-o langa corpul lui... si privind-o continuu... fara a scoate o vorba..
Mi-am lasat capul pe pieptul lui gol si am privit apoi ploaia care uda in continuare pamantul rece,care a devenit ud.
acesta o strange in brate...si nu scoate o vorba...
simtind prezenta demonica din bratele lui ii baga mana in parul ei lung mangaind-o protectiv..
simtind prezenta demonica din bratele lui ii baga mana in parul ei lung mangaind-o protectiv..
In timp ce ma mangaia si ascultam bataile inimii sale am adormit.
acesta vede ca fata a adormit..si luand-o in brate o intinde pe pat... acoperind-o cu o patura..si stand langa ea in fund..veghindu-i somnul...era fermecat de modul dulce in care dormea fata...
In timp ce dormeam am avut un cosmar oribil.M-am trezit tipand.
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 3 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa