Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Balul raselor.
3 participanți
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balul raselor.
ma prinde de mana...insa ma smucesc din mana lui intorcandu-ma inlacrimata dar furioasa...
ochii mi se facusera roz iar..
-De ce ... il intreb incepand sa tip in acelasi simp plangnd...
-Ce ti-am facut sa imi faci asta? il intreb eu... dand pasi in spate controlandu-ma deoarece nu vreiam sa ii fac vreun rau atacandu-l...
ochii mi se facusera roz iar..
-De ce ... il intreb incepand sa tip in acelasi simp plangnd...
-Ce ti-am facut sa imi faci asta? il intreb eu... dand pasi in spate controlandu-ma deoarece nu vreiam sa ii fac vreun rau atacandu-l...
-Tu nu intelegi ca nu a fost vina mea?ii spune acesta incercand sa o faca sa inteleaga ca fata la sarutat nu invers.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
nu suportam ideia de a fi tradata... brusc ma calmez...
eram inger... iertam... si ceva imi spunea...ca pot sa il iert...
-Bine... spun eu lasand privirea jos... poate nu a fost vina ta de data asta.. spun eu ramanand pe loc evitand orice privire a lui..
eram inger... iertam... si ceva imi spunea...ca pot sa il iert...
-Bine... spun eu lasand privirea jos... poate nu a fost vina ta de data asta.. spun eu ramanand pe loc evitand orice privire a lui..
Se apropie de ea si o ia in brate.
-Nu te-as trada niciodata,ii spune privind-o in ochi.
-Nu te-as trada niciodata,ii spune privind-o in ochi.
niciodata imi spun in gand.. insa incep sa plang...fara sa ma opresc..si il cuprind in brate...
stiam ca nu facuse rau intentionat...dar ingerul din mine..plangea..nu pentru ce facuse el..ci pentru ca mai patisem in trecut asa ceva...
stiam ca nu facuse rau intentionat...dar ingerul din mine..plangea..nu pentru ce facuse el..ci pentru ca mai patisem in trecut asa ceva...
Vazand-o ca plange Dark o saruta scurt pentru a o face sa uite ce s-a intamplat.
ii raspund baiatului la sarut... si ma las cu capu pe pieptul lui spunand incet..
-Te rog... promite-mi ca nu se va mai intampla.. te rog... ii spun eu implorand parca indurare de la cel mai negru dusman al meu..
si raman in bratele lui..neputand sa ii dau drumu si nevrand sa il las sa place..
-Te rog... promite-mi ca nu se va mai intampla.. te rog... ii spun eu implorand parca indurare de la cel mai negru dusman al meu..
si raman in bratele lui..neputand sa ii dau drumu si nevrand sa il las sa place..
-Promit ca nu se va mai intampla,ii spune zambind.
afara plouase..si se pare ca eram uda pana la piele.. nu ma puteam intoarce asa la bal..
-Da...si eu acu ce fac? nu mai pot sa vin la bbal..spun eu trista... privindu-l pe baiat..
-Da...si eu acu ce fac? nu mai pot sa vin la bbal..spun eu trista... privindu-l pe baiat..
-Haide sa mergem altundeva,oricum m-a plictisit balul acela,spune el zambind.
-Pai pentru inceput sa mergem sa te schimbi ,apoi mai vedem,ii spune zambind.
Eu eram pe balcon si priveam ploaia cum cadea pe pamantul rece.In sala toti vorbeau despre mine si despre faptul ca l-am muscat pe acel vampir.Dar totusi in ciuda acestui lucru un demon,de data asta,s-a apropiat de mine.
-Vrei sa dansezi?ma intreaba el zambind.
-Nu stiai ca sunt nebuna?il intreb eu zambind.
-Nu-mi pasa,mi-e mi se pare ca esti fermecatoare,spune el luandu-ma de mana si ducandu-ma pe ringul de dans.Am inceput sa dansam si toti se uitau la noi.
Eu eram pe balcon si priveam ploaia cum cadea pe pamantul rece.In sala toti vorbeau despre mine si despre faptul ca l-am muscat pe acel vampir.Dar totusi in ciuda acestui lucru un demon,de data asta,s-a apropiat de mine.
-Vrei sa dansezi?ma intreaba el zambind.
-Nu stiai ca sunt nebuna?il intreb eu zambind.
-Nu-mi pasa,mi-e mi se pare ca esti fermecatoare,spune el luandu-ma de mana si ducandu-ma pe ringul de dans.Am inceput sa dansam si toti se uitau la noi.
-Deacord..spun razand.. ma sui pe fulger alaturi de el...si fulger isi ia zboru catre camera mea... pe drum...las peivirea jos inca gandindu-ma la cele intamplate..
Dark o imbratiseaza pe la spate.
Eu dansam cu acel demon brunet cu ochii albastrii,aceasta combinatie imi placea la fel de mult.
-NU mi-ai spus cum te numesti,ii spun demonului.
-Numele meu este Taylor.
-Misa,incantata,cred.
Dupa ce s-a terminat cantecul am iesit amandoi pe balcon.
Eu dansam cu acel demon brunet cu ochii albastrii,aceasta combinatie imi placea la fel de mult.
-NU mi-ai spus cum te numesti,ii spun demonului.
-Numele meu este Taylor.
-Misa,incantata,cred.
Dupa ce s-a terminat cantecul am iesit amandoi pe balcon.
sttind ca Misa e singura... ii spun lui Dark..
-Sti.. vreau sa ne intoarcem la bal.. Misa e singura si mi se pare corect ca daca am venit toti sa plecam toti..
si ajung in camera mea... cautandu-mi o rochie uscata..intre timp Dark...
-Sti.. vreau sa ne intoarcem la bal.. Misa e singura si mi se pare corect ca daca am venit toti sa plecam toti..
si ajung in camera mea... cautandu-mi o rochie uscata..intre timp Dark...
-Nu cred ca ea ar vrea asta,ii spune zambind.Ea vrea ca noi sa ne distram,sunt sigur ca si ea se distreaza,adauga acesta.
il vad pe baiat...asezandu-se pe patu meu mare si moale... si ma las convinsa de el..
-Bine.. spun eu zambind.. imi desfac fermoarul corsetului si luand un prosop mare din dulap merg catre baie vrand sa fac un dus fiebinte...
intre timp Misa... se pare ca avea alte planuri...
-Bine.. spun eu zambind.. imi desfac fermoarul corsetului si luand un prosop mare din dulap merg catre baie vrand sa fac un dus fiebinte...
intre timp Misa... se pare ca avea alte planuri...
-Si pe tine te intereseaza cheia?il intreb pe demon.
-Ahm...putin,spune acesta zambind.
-Pacat ca nu o vei avea niciodata,spun in timp ce-mi apar aripile negre si imi iau zborul spre padure.
Demonul se uita lung dupa mine si apoi intra iar in sala.
-Ahm...putin,spune acesta zambind.
-Pacat ca nu o vei avea niciodata,spun in timp ce-mi apar aripile negre si imi iau zborul spre padure.
Demonul se uita lung dupa mine si apoi intra iar in sala.
in timp ce Misa cutriera padurea...
eu ies din baie rosie la fata din cauza apei fierbinti...cu un halat alb..si un prosop mare strgandu-mi parul lung si rosu...
-Vrei un cola? il intreb pe baiat..acesta uitandu-se la mine ciudat...
eu ies din baie rosie la fata din cauza apei fierbinti...cu un halat alb..si un prosop mare strgandu-mi parul lung si rosu...
-Vrei un cola? il intreb pe baiat..acesta uitandu-se la mine ciudat...
-Mi-ar placea,spune zambind in timp ce o analiza din cap pana-n picioare.
Eu am ajuns in padure si aripile mi-au disparut.Am inceput sa ma plimb fara o tinta anume.
Eu am ajuns in padure si aripile mi-au disparut.Am inceput sa ma plimb fara o tinta anume.
merg la bucatarie si iau doua cola si o sticla de lapte....
ajung in camera arunc baiatului doza..si in farfurioasa lu Fulger pun laptele din sticla..
acesta se apropie si incepe sa mance..
ma asez langa baiat inca putin uda de la dus...si ii spun..
-Pai... cred ca ar trebui sa ma imbrac sa mergem sa vedem ce face Misa.. am o vaga banuiala ca nu mai e la bal...spun eu zambind..
ajung in camera arunc baiatului doza..si in farfurioasa lu Fulger pun laptele din sticla..
acesta se apropie si incepe sa mance..
ma asez langa baiat inca putin uda de la dus...si ii spun..
-Pai... cred ca ar trebui sa ma imbrac sa mergem sa vedem ce face Misa.. am o vaga banuiala ca nu mai e la bal...spun eu zambind..
-De ce sa irosim aceasta sansa?spune el zambind pervers sarutand-o apoi pe Nina.
-Sansa? il intreb euincepand sa rad..
-Sansa la ce..? il intreb eu evitand privirea lui... si dand sa ma ridic de pe pat aruncandu-mi prosopul din par pe un scaun apropiat..
-Sansa la ce..? il intreb eu evitand privirea lui... si dand sa ma ridic de pe pat aruncandu-mi prosopul din par pe un scaun apropiat..
-La ce as putea sa ma refer?spune dandu-si ochii peste cap.
la naiba... imi spun in cap..
-Pai........................ spun eu ramanad in picioare..ciufulindu-mi parul umed....
nu aveam raspuns... si incepe sa ma cuprinda o senzatie.... ciudata... insa o ignor...
-Pai........................ spun eu ramanad in picioare..ciufulindu-mi parul umed....
nu aveam raspuns... si incepe sa ma cuprinda o senzatie.... ciudata... insa o ignor...
-Mda deci ce facem in continuare?Mergem sa ne plimbam?ii spune pe un ton diferit.
-nu stiu... spun eu intristandu-ma putin..din cauza tonului sau...
-Nu mai bine ne uitam la un film ? il intreb incercand sa imi readuc zambetul pe fata...
-Nu mai bine ne uitam la un film ? il intreb incercand sa imi readuc zambetul pe fata...
-Cum vrei,ii spune acesta zambind plictisit.
Ma plimbam prin padure fara sa am o tinta anume.
Ma plimbam prin padure fara sa am o tinta anume.
caut pe leptop un film insa fara vreo tinta anume.. si conectez leptuopul la plazma mare din camera... stang becurile meri si dau drumu la film asezandu-ma langa baiat..
-Nu te faci comod? il intreb zambind.. vazandu-l tot in costumul de la bal..
-Nu te faci comod? il intreb zambind.. vazandu-l tot in costumul de la bal..
-Sigur,spune Dark afisand un zambet placut.Isi da sacoul si cravata jos,deschizandu-si cativa nasturi de la camasa.Asa e mai bine.
ma asez usor.. cu capu pe pieptul lui indreptandu-mi privirea catre ecranul mare....
ma lua incet somnul..din cauza oboselii din ziua respectiva... dar nu adorm..nevrand sa pierd ocazia de a fi singura cu baiatul..
ma lua incet somnul..din cauza oboselii din ziua respectiva... dar nu adorm..nevrand sa pierd ocazia de a fi singura cu baiatul..
In timp ce ea statea cu caoul pe pieptul lui,acesta o lua in brate si o saruta.
ii raspund sarutului.. rosindu-ma incet.. si imi reiau pozitia pe pieptul lui.. simtindu-i parfumul dulce..si ascultandu-i bataile inimii..
O mangaia pe Nina in timp ce privea atent filmul de groaza.
Eu ma plimbam cand rochia mi s-a agatat in ceva si s-a rupt putin.Am avut noroc ca eram aproape de iesire si de casa mea.
Eu ma plimbam cand rochia mi s-a agatat in ceva si s-a rupt putin.Am avut noroc ca eram aproape de iesire si de casa mea.
erau asa placute mangaierile sale...
intre timp Misa ajunge in camera sa..nestiind ce sa intamplat c noi..daca ne impacsem sau nu.. dar bazandu-se pe Dark..si farmecul lui...acesta ezita sa vina la noi..
intre timp Misa ajunge in camera sa..nestiind ce sa intamplat c noi..daca ne impacsem sau nu.. dar bazandu-se pe Dark..si farmecul lui...acesta ezita sa vina la noi..
Odata ajunsa in camera merg spre dulap si imi iau un prosop mare,apoi intru in baie.Imi dau jos rochia rupta si intru in cabina de dus,dand drumul la apa.
in timp ce Misa isi vedea de duse ei fierbinte eu cu Dark aproape adormeam la filmul nici pe jumatate terminat..
insa nevrand sa adorm.. ma apropii mai mult de baiat si il cu prind in brate ramanand in pozita dinainte... si zambind incet multumita...
insa nevrand sa adorm.. ma apropii mai mult de baiat si il cu prind in brate ramanand in pozita dinainte... si zambind incet multumita...
Dark o saruta pe frunte si continua sa o mangaie.
Intre timp eu mi-am terminat dusul si ies de la baie doar in prosopul cel mare,lasandu-mi parul ud pe spatele gol.
Intre timp eu mi-am terminat dusul si ies de la baie doar in prosopul cel mare,lasandu-mi parul ud pe spatele gol.
ridic privirea incet ...si ma uit la el cu ochii mei mari si rozalii.. parca spunandu-i ca nu vreau sa plece niciodata..
Intre timp.. Fulger pleaca pe geamul balconului in camera Misei.. si asezandu-se pe pat langa ea torcand..
Intre timp.. Fulger pleaca pe geamul balconului in camera Misei.. si asezandu-se pe pat langa ea torcand..
Doar prosopul imi acoperea corpul ud.L-am zarit pe Fulger pe pat si m-am asezat langa el,mangaindu-l.
Acesta uitandu-se la ea cu ochii lui verzi..se aseaza pe picioarele ei putin ude.. cu blana lui moale alba..s i toarce in bratele ei multumit de fata si simtind parfumul fetei proaspat abia iesita de la dus..
intre timp eu cu Dark ne uitam la film.. desi la nici unu gandu nu ne statea la film..
intre timp eu cu Dark ne uitam la film.. desi la nici unu gandu nu ne statea la film..
M-am lasat pe spate si ma gandeam la diferite lucruri,in timp ce Fulger torcea.
-Unde pleci baiete?il intreb ridicandu-ma in picioare si privindu-l putin trista.
acesta se intoarce la ea...si o priveste..
se intoarce din drum si se suie in pat.. punandu-si botul pe labe...putin trist..
se intoarce din drum si se suie in pat.. punandu-si botul pe labe...putin trist..
-De ce esti trist?Spune-mi..ii spun privindu-l.
"As vrea sa ma transform",imi spune acesta.Ma ridic din pat si ma indrept spre dulap,apoi scot niste haine deale lui Dark.
-Dute la baie si transformate atunci,ii spun zambind.Acesta intra in baie multumit.
"As vrea sa ma transform",imi spune acesta.Ma ridic din pat si ma indrept spre dulap,apoi scot niste haine deale lui Dark.
-Dute la baie si transformate atunci,ii spun zambind.Acesta intra in baie multumit.
se transforma se imbraca si inainte sa iasa isi aseaza doua suvite de par rebele..merge in camera fetei..si se aseaza pe pat..admirand-o pe fata care ingandurata uitase sa se imbrace..
-Se pare ca iti sunt bune hainele lui Dark,ii spun zambind.
-Da spune acesta incepand sa rada.. si tie iti sta bine numai cu prosopu..spune acesta zambind si apropiindu-se mai mult de ea..
-Oup....am uitat sa ma schimb spun zambind.M-am ridicat de pe pat si m-am indreptat spre dulap.Cand l-am deschis m-am ridicat putin pe varfuri,iar prosopul a cazut de pe mine.Am fugit repede la baie rosie ca focul.
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa