Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Balul raselor.
3 participanți
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balul raselor.
Fulger ma tine in brate bagandu-mi capu in bratele lui sa nu vad scena din camera..
Dua ce s-a saturat de atata sange,delicios de altfel,si-a revenit datorita puterii sangelui.
-Ce sa intamplat?de ce sunt plin de sange?Ce am facut?inrteaba el confuz.
-Nu-ti face griji,nu s-a intamplat nimic imporatnt spun cazand jos din cauza ca a baut prea mult sange.
-Ce sa intamplat?de ce sunt plin de sange?Ce am facut?inrteaba el confuz.
-Nu-ti face griji,nu s-a intamplat nimic imporatnt spun cazand jos din cauza ca a baut prea mult sange.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
baiatul o prinde si o intinde pe pat... intre timp..eu ma transform..muscandu-l de mana pe Fulger...acesta scrasneste din dinti..dar ma lasa in pace...
insa imi revin simtind gust de sange...
incep sa plang...din nou..crezand ca nul voi putea ajuta pe Dark niciodata...
insa imi revin simtind gust de sange...
incep sa plang...din nou..crezand ca nul voi putea ajuta pe Dark niciodata...
Raman pe pat inconstienta,iar Dark se indreapta spre baie.
-Sunteti bine?ii intreaba pe cei doi.
-Sunteti bine?ii intreaba pe cei doi.
incep sa vad in ceata...si zambesc pervers... mai pervers ca niciodata...ma ridic...si ma ling incet pe buze de sangele lui Fulger... apropiindu-ma de baiat..violanta...cu o aura mare..dar suportabila deocamdata...
-Sti iubirea mea.... te iubesc...de aceia esti aici acu nu>? intreb eu facandumi-se ochii rosii ca sangele si aripile aparandu-mi dar de culoare sangerie... insa Dark...
-Sti iubirea mea.... te iubesc...de aceia esti aici acu nu>? intreb eu facandumi-se ochii rosii ca sangele si aripile aparandu-mi dar de culoare sangerie... insa Dark...
-Fulger fugi la Misa si ai grija de ea,striga Dark intrand in baie ramanand acolo cu Nina.
eu raman in aceiasi stare...Fulger pleaca la Misa..eu raman cu Dark..acesta ma ia in brate in incercarea de a ma face sa revin la vechea Nina...insa eu in starea mea...sangele pusese stapanire pe mine.. il prind pe Dark de dupa gat cu mainile..si il sarut pasional..trantindu-l de peretele baii...sarutandu-l continuu...el incepe sa respire greu...picand in jocu meu...
Fiind inconstienta nu-i puteam ajuta.Stiam ca ceva rau se poate intampla daca nu sunt eu acolo asa ca mi-am spus ca trebuie sa ma trezesc,lucru pe care l-am facut.M-am ridicat cu greu din pat si m-am indreptat spre usa baii.
insa instinctul de vampir ma avertizeaza de trezirea Misei..si aura mea blocase usa punand un scut puternic..
-Nu ne va deranja nimeni...spun eu baiatului..acesta picand in vraja mea...sarutandu-ma si el...insa ramanand constient... dar intr-un fel multumit de ce face...
-Nu ne va deranja nimeni...spun eu baiatului..acesta picand in vraja mea...sarutandu-ma si el...insa ramanand constient... dar intr-un fel multumit de ce face...
Cand am pus mana pe usa am cazut in genunghi fiind deja destul de slabita fiindca nu prea aveam putere.Intre timp Fulger...
Fulger o ia in brate pe fata ducand-o in pat..
-Lasa-i.. o cunosc pe Nina..se va trezii cat de curand... spune el zambind...
intre timp..eu imi ridicasem un picior peste corpul baiatului...de pe mine picand prosopul mare alb... baiatul ma saruta continuu respirand greu..rosu la fata..desii era o fire perversa...era defapt timid...
insa brusc...din saruturile pasionale..ajung la batu baiatului...dau sa musc si ma opresc...trezindu-ma...
ce fac? ma dau jos de pe baiat...dand un pas in spate... acesta pica in genunchi in fata mea...parca frajit de ce patise inainte.. eu ma rosesc si nu stiu ce sa fac...
-Lasa-i.. o cunosc pe Nina..se va trezii cat de curand... spune el zambind...
intre timp..eu imi ridicasem un picior peste corpul baiatului...de pe mine picand prosopul mare alb... baiatul ma saruta continuu respirand greu..rosu la fata..desii era o fire perversa...era defapt timid...
insa brusc...din saruturile pasionale..ajung la batu baiatului...dau sa musc si ma opresc...trezindu-ma...
ce fac? ma dau jos de pe baiat...dand un pas in spate... acesta pica in genunchi in fata mea...parca frajit de ce patise inainte.. eu ma rosesc si nu stiu ce sa fac...
-Da,dar totusi....nu pot sta fara sa fac ceva,ii spun ridicandu-ma in fund.
-stai linistita.. fac pariu ca deja sa terminat... sa-ti zic si de ce.. Nina e de felul ei timida.. si e virgina...deci nu va continua....ii frica de sentimentul dragostei...spune el zambind...
-Da sa nui spui ca tiam zis...spune el incepand sa rada..
intre timp..Dark se trezeste din visarea placuta ce io provocasem... se ridica de jos..eu nu apuc sa ma acopar..si imi acopar sanii cu mainile... rosindu-ma...
el ma ia in brate si ma saruta inca respirand greu...si spune..
-Da sa nui spui ca tiam zis...spune el incepand sa rada..
intre timp..Dark se trezeste din visarea placuta ce io provocasem... se ridica de jos..eu nu apuc sa ma acopar..si imi acopar sanii cu mainile... rosindu-ma...
el ma ia in brate si ma saruta inca respirand greu...si spune..
-Te iubesc,ii spune Dark fetei.
-Esti sigur ca s-a terminat?intreb putin ametita.
-Esti sigur ca s-a terminat?intreb putin ametita.
raman blocata...iar aura mea scade considerabil... aproape de nul...raman in bratele lui cateva minute bune... incercand sa-mi revin... ridic privirea si intalnesc privirea lui calda...
-Iarta-ma... spun eu vizibil jenata de gesturile mele.. acesta ia un galat ce era agata pe usa si mil pune pe mine incet... vrand sa ma faca sa ma simt mai bine...
intre timp Fulger ii spune Misei...
-Da...presimt ca deja s-a terminat...spune Fulger foarte sigur..simtindu-mi mie puterea slaba si sufletul purificat...
-Iarta-ma... spun eu vizibil jenata de gesturile mele.. acesta ia un galat ce era agata pe usa si mil pune pe mine incet... vrand sa ma faca sa ma simt mai bine...
intre timp Fulger ii spune Misei...
-Da...presimt ca deja s-a terminat...spune Fulger foarte sigur..simtindu-mi mie puterea slaba si sufletul purificat...
-Aham.inteleg...atunci pot sa ma odihnesc,spun zambind lasandu-ma pe spate.
Fulger intinde patura pe fata stand langa patul ei supraveghindu-i somnul...
intre timp eu iau halatul pe mine..rosie la fata...si respirand greu...inca avand senzatia aia ce o aveam in acel moment de transformare... si iesim din baie amandoi..baiatul si el putin debusolat si rosu la fata...
-Se simte bine Misa? intre eu ingrijorata... Fulger imi da din cap confirmandu-mi... se transforma in tigru si sare in pat langa fata assezandu-se langa fata ei protectiv privind-o la fata de aproape ..
intre timp eu iau halatul pe mine..rosie la fata...si respirand greu...inca avand senzatia aia ce o aveam in acel moment de transformare... si iesim din baie amandoi..baiatul si el putin debusolat si rosu la fata...
-Se simte bine Misa? intre eu ingrijorata... Fulger imi da din cap confirmandu-mi... se transforma in tigru si sare in pat langa fata assezandu-se langa fata ei protectiv privind-o la fata de aproape ..
-Nu-ti face griji,ii spune Dark Ninei.Este cea mai puternica persoana pe care o cunosc,defapt ea stie multe lucruri despre ceilalti,dar nu stie prea multe despre ea,dar intodeauna este bine,spune zambind fetei.
zambesc multumita..si ma asez pe pat langa fata privind-o... aveam inca senzatia aceia din transformare...si simteam un gol mare in stomac...si niste dureri ce abia ma puteam sa ma abtin sa nu zbier...
In timp ce dormeam am avut un cosmar.M-am trezit zbierand.
-Nu!!!!!! spun tipand.
-Nu!!!!!! spun tipand.
ne socheaza pe toti tipatul fetei.. Fulger se ridica si se supe pe fata..punandu-i laba pe fata...ei spun..
-Ce ai patit? intre eu ingrijorata... Dark.se uita si el utin in gol..nestiind ce sa faca..
-Ce ai patit? intre eu ingrijorata... Dark.se uita si el utin in gol..nestiind ce sa faca..
-Ni..nimic,spun incercand sa-i fac sa nu se ingrijoreze.
Fulger o linge pe fata pe obraj privind-o in ochii..
-Hai spune...spun eu zambind.. doar suntem aici pentru tine... spun eu zambind...
-Hai spune...spun eu zambind.. doar suntem aici pentru tine... spun eu zambind...
Ma ridic din pat chiar daca eram putin slabita.Fereastra era larg deschisa asa ca am sarit.
-Nu va faceti griji,nu am nimic.
-Nu va faceti griji,nu am nimic.
-La naiba... spun eu enervandu-ma.. nu o putem lasa sa plece asa... e slabita si obosita...spune eu ingrijorata...Fulger pleaca si el pe geam urmarind-o pe fata..
Cand am sarit am uitat ca eram slabita si era sa cad in cap,dar cineva m-a prins in brate.Era un demon brunet.
Fulger se opreste...vazand-o pe fata in bratele unui baiat..brunet... acesta zboara pe langa ei indiferent..incercand sa ascunda sentiomentul de gelozie..
-Multumesc,dar acum poti sa ma lasi jos,spun zambind.
-Nu ai pentru ce,PRINTESA.Dupa ce spune acest lucru demonul dispare intr-un nor de fum.
-Nu ai pentru ce,PRINTESA.Dupa ce spune acest lucru demonul dispare intr-un nor de fum.
intre timp Fulger zboara in padure..la cascada..si sta la umbra unui copac sub forma de om,..
-Mereu el...spune el vizibil deranjat... de baiatul brunet...
-Mereu el...spune el vizibil deranjat... de baiatul brunet...
Mergeam fara sa fiu atenta gandindu-ma la visul,adica cosmarul pe care l-am avut.
baiatul ramane la cascada...si dandusi hainele joc ramanand in boxeri..intra in apa..mergand sub apa ce curgea violent... si ramane acolo gandindu-se..lasand apa sa curga pe el..
Tot mergeam si mergeam fara o tinta anume.Intr-un final am ajuns la luminis,locsorul meu secret.M-am asezat pe iarba lasand vantul sa se joace cu suvitele mele de par.
acestuia ii vin in minte...multe clipe alaturi de fata..si incerca sa se gandeasca..
nu... nu miar face rau... isi spune el...stand sub apa ce curgea involburata..
nu... nu miar face rau... isi spune el...stand sub apa ce curgea involburata..
-Visul meu....visul meu inseamna suferinta,iar eu nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere.Ce mai bine ar fi sa plec departe de toti cei dragi,spun trista.
Ma tot gandeam ca trebuie sa plec,dar nu vroiam,nu vroiam sa-i parasesc,dar era spre binele lor.
intre timp..Fulger o zareste din mers pe Misa.. acesta coboara si revine la forma umana...
-Te simti bine? intreaba el ingrijorat...
-Te simti bine? intreaba el ingrijorat...
Nu vroiam sa-l fac sa se ingrijoreze.
-Da,sunt bine,ii spun zambind.
-Da,sunt bine,ii spun zambind.
stia ca minte...dar prefera sa lase dupa ea...
Ok..mergem acasa? intreaba el cu un zambet dulce...la prima vedere..
Ok..mergem acasa? intreaba el cu un zambet dulce...la prima vedere..
-Sigur,de ce nu?spun eu zambind.
-Uhm pe jos,ii spun zambind.
-bine...spune elramanand la forma normal de om..si mergand langa ea... privind in sus....
-Si....ce mai zici?il intreb incercand sa fac conversatie.
-Pai ma intrebam ce ai vorbit cu acel demon? insa daca nu vrei sami zici e ok...spune el zamvind privind-o...
-Mi-a spus ca ma iubeste,spun eu direct fara sa mai spun altceva.
acesta se opreste o secunda...dar zambeste si continua drumu alaturi de ea..
-Is bucuros sa aud asta...spune el zambind privind in sus.. macar te iubeste..si nu te cauta sa te ucida ca altii..spune el privind-o dulce..evitand insa sa o atinga..
-Is bucuros sa aud asta...spune el zambind privind in sus.. macar te iubeste..si nu te cauta sa te ucida ca altii..spune el privind-o dulce..evitand insa sa o atinga..
-Preferam sa fie prima varianta,spun privind cerul.
-Eu is multumit ca ai admiratori..doar au ce admira..ii spune el fetei privind cerul...cu o senzatie de frica..
sper sa ramana numa admirator isi spune in gand putin ingrijorat..
sper sa ramana numa admirator isi spune in gand putin ingrijorat..
Mergeam mai departe fara sa scot vreun sunet,privind cerul.
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa