Căutare
Cuvinte-cheie
Bookmarking social
Pastrati adresa IubireaTa RPG pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ultimele subiecte
Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe care vrei sa-l verifici
Balul raselor.
3 participanți
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 4 din 10
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Balul raselor.
baiatul fiind langa patu ei..o prinde direct in brate..acesta incepand sa plang pe piepul sau...
baiatul fara sa scoata o vorba..o lasa sa se descarce... tinand-o in brate si mangaind-o incet..
baiatul fara sa scoata o vorba..o lasa sa se descarce... tinand-o in brate si mangaind-o incet..
L-am luat in brate stragandu-l foarte tare,nevrand sa-i mai dau drumul niciodata.
Misa- Mesaje : 1176
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 29
Localizare : pe aici,pe acolo,cam peste tot
ii vede reactia..era ca un copil ..
acesta nu inceteaza sa o mangaie...si o tine in brate... simtaindu-i bataile inimii fetei accelerate...
acesta nu inceteaza sa o mangaie...si o tine in brate... simtaindu-i bataile inimii fetei accelerate...
In cele din urma ii dau drumul si imi dau doua palme peste fata pentru a-mi revenii.
-Imi cer scuze daca te-am speriat.
-Imi cer scuze daca te-am speriat.
acesta incepe sa rada vazand-o pe fata ca se pamuieste..
-Nu este nimic...spune el zambind... pot sa te intreb ce te-a speriat asa tare? o intreaba el curios...
-Nu este nimic...spune el zambind... pot sa te intreb ce te-a speriat asa tare? o intreaba el curios...
-Am avut un vis ingrozitor....nu l-am mai avut de mult timp,de foarte mult,ii spun lasandu-mi privirea in jos.
acesta nu insista cu intrebarile..stiind ca poate nu e momentrul potivit pentru a o intreba..
-Pai... sper ca tia trecut...spune el zambind punandu-i o mana pe fata..vaznad ca fata e cam rosie la fata..
-Pai... sper ca tia trecut...spune el zambind punandu-i o mana pe fata..vaznad ca fata e cam rosie la fata..
-Sper si eu ca a fost doar un vis...atunci nu a fost doar unul,ii spun intristandu-ma.Simteam ca fruntea mea arde,cred ca statusem prea mult in ploaie,
se pare ca avea febra...baiatul o impinge de umeri inapoi in pat si spune protectiv..
-Ma duc sa iti fac ceva cald de baut..stai aici.. trebe sa te odihnesti.. intre timp el pleaca la bucatarie
-Ma duc sa iti fac ceva cald de baut..stai aici.. trebe sa te odihnesti.. intre timp el pleaca la bucatarie
-Cum spui tu,ii spun zambind.Ma uitam lung dupa el.Pana s-a intors el eu am adormit.
cand el s-a intors cu cana de ceai fierbinte..fata dormea..acesta pune cana pe noptiera si se aseaza in fund pe pat alaturi de ea privind-o din nou...
In timp ce dormeam ma invarteam prin pat si fruntea imi ardea foarte tare.Am inceput sa transpir si ceva s-a schimbat in mine.
baiatul o vede agitata si transpirata..
ia un prosop si il lasa sub un jet de apa rece...si il pune fetei pe frunte... acesta se linisteste putin.. insa se schinbase ceva..in aura ei..el simtea...dar nu da importanta stand langa patul ei supraveghind-o..
ia un prosop si il lasa sub un jet de apa rece...si il pune fetei pe frunte... acesta se linisteste putin.. insa se schinbase ceva..in aura ei..el simtea...dar nu da importanta stand langa patul ei supraveghind-o..
Datorita puterilor mele in cateva minute mi-am revenit,dar ochii mei,care de obicei erau verzi,acuma s-au transformat in albastru.Asta s-a intamplat o singura data cand eram mica.
acesta ramane parca scufundat in culoarea ochilor ei albastri..erau ca cerul senin..
ea se trezeste.. si mana pe pat... privindu-l..
-Ce ochii extraordinari ai...spune el..privind-o continuu parca neputand sa se trezesca din privirea ei..
ea se trezeste.. si mana pe pat... privindu-l..
-Ce ochii extraordinari ai...spune el..privind-o continuu parca neputand sa se trezesca din privirea ei..
Ma ridic repede din pat si ma indrept spre oglinda.Vad ca ochii mei s-au schimbat.
-Ar trebui sa pleci,ii spun ingrijorata pentru el.
-Ar trebui sa pleci,ii spun ingrijorata pentru el.
-sa plec? de ce? intreaba el curios..
-nu plec pana nu stiu ca esti bine..spune el ramanand pe pat..
-nu plec pana nu stiu ca esti bine..spune el ramanand pe pat..
-Sunt bine,acuma pleaca te rog,ii spun aproape implorandu-l.Fa-o pentru mine.Pleaca.
acesta ramane putin rusprins..se transforma in animalutul mic...
si merge spre balcon ..
se uita inapoi...nevrand sa plece... si se opreste in usa balconului privind-o..stand in pozitie de sezi..
si merge spre balcon ..
se uita inapoi...nevrand sa plece... si se opreste in usa balconului privind-o..stand in pozitie de sezi..
Nu l-am vazut ca nu a plecat asa ca am inceput transformarea.Ochii mi-au ramas albastrii,parul mi-a crescut pana la genunchi si mi-au aparut coltii de lupta.Am inceput sa distrug totul prin camera fiindca nu ma puteam controla.
-Blestemat sa fie acest blestem.
-Blestemat sa fie acest blestem.
Fulger vine din geamu balconului si sare pe fata transformandi-se in animalul mare.. o tranteste pe fata pe pat..tinand-o cu labele din fata prinsa de pat..si cu celelnte laba tinand-o sub corpul lui mare..
se uita in ochii ei..si vede furie, groaza, razbunare, dezamagire... insa el..
continua sa se uite blocand-o pe fata sa distruga ceva sa nu se raneasca..
se uita in ochii ei..si vede furie, groaza, razbunare, dezamagire... insa el..
continua sa se uite blocand-o pe fata sa distruga ceva sa nu se raneasca..
I-am recunoscut ochii si atunci mi-am revenit.Totul a revenit la normal,in afara de camera mea care era distrusa.
-Parca ti-am spus sa pleci,murmur eu.
-Parca ti-am spus sa pleci,murmur eu.
Acesta ramane pe ea...simtindu-i inca aura nestabilizata..stiind ca inca poate sa se transforme..si doar o priveste fara sa ispuna ceva... stand inca cu labele sale mari pe ea.. tinand-o blocata.. stia ca sar putea sa mai aibe inca o criza..
si se pare ca gandise bine..
si se pare ca gandise bine..
M-am transformat iar si am inceput sa dau din maini si din picioare ca o nebuna.Dupa catva timp am incerput sa-mi controlez puterile.
-Acum sunt bine,imi controlez puterile,ii spun zambind.
-Acum sunt bine,imi controlez puterile,ii spun zambind.
tigrul insa nu se lasa pacalit de infatisarea ei dulce... si ramane pe ea...
acesta o ia de la capat.. insa de data asta isi elibereaza o mana..si il prinde de gat pe fulger... bagandu-i ghearele lungi in blana lui mare.. acesta nu se lasa si ramane pe ea..
acesta o ia de la capat.. insa de data asta isi elibereaza o mana..si il prinde de gat pe fulger... bagandu-i ghearele lungi in blana lui mare.. acesta nu se lasa si ramane pe ea..
In timp ce Fulger statea peste mine in mintea mea se petreceau multe lucruri.Personalitatea mea se transforma si devenea din ce in ce mai puternica.De sub bluza mi-a iesit cheia data de Kyle care a stralucea foarte tare.
Fulger vede cheia..si desi avea ghearele fetei adanc infipte in gat.. se impinge cucapu spre fatu fetei smulgandu-i cheia de la cat cu gura...aceasta bagandu-si ghearele in gatu lui dandu-i singele pe blana lui alba.. sangele ii tasneste brusc din gatu tigrului si luand cheia cu gura...acesta o arunca intr-un colt al camerei deoarece il putea arde.. fata isi revine brusc.. insa fulger se face mic si pica peste ea inconstint din cauza sangelui pierdut si a aurei puternice a fetei..
-Oh nu...ce am facut?spun printre lacrimi.De ce ii ranesc intodeauna pe cei pe care ii iubesc.Il iau pe Fulger si il asez in pat in timp ce ma uit dupa cheie.O iau si o pun intr-un sertar fiindca nu vroiam sa se mai intample ceva rau.
-Revinoti,trebuie sa-ti revii,ii spun plangand.
-Revinoti,trebuie sa-ti revii,ii spun plangand.
el insa era inconstient..aura fetei prea puternica...ii presasepeste aura lui...devenind un conflict intre aure.. sangele ii curgea inca din ranile facute de fata la gat..
ramane inconstient ceva timp.. intre timp apare Dark in camera care venise de la o plimbare..
ramane inconstient ceva timp.. intre timp apare Dark in camera care venise de la o plimbare..
Dark era slabit de aura mea.
-Ce s-a intamplat cu tine?De ce ai aura asa puternica?ma intreaba Dark apropae cazand jos.
Atunci mi-am dat seama ca aura mea e prea mare si am scazut-o pana a devenit aproape nula.Dark si-a revenit si m-a intrebat ce s-a intamplat cu Fulger.
-Ce s-a intamplat cu tine?De ce ai aura asa puternica?ma intreaba Dark apropae cazand jos.
Atunci mi-am dat seama ca aura mea e prea mare si am scazut-o pana a devenit aproape nula.Dark si-a revenit si m-a intrebat ce s-a intamplat cu Fulger.
aceasta nu ii poate raspunde,... deoarece era prea speriata...si prea suparata...
se trezeste fulger..pana la urma...insa...simtind dureri mari la gat...
Si o intreba direct pe fata..
-esti bine? o intreaba el desi intr-o stare jalnica..
se trezeste fulger..pana la urma...insa...simtind dureri mari la gat...
Si o intreba direct pe fata..
-esti bine? o intreaba el desi intr-o stare jalnica..
El intre timp s-a transformat in om si pana sa-i raspund lui Dark s-a trezit.
-Imi pare rau...ti-am spus sa pleci atunci,ii spun plangand.
-Imi pare rau...ti-am spus sa pleci atunci,ii spun plangand.
acesta se ridica incet de pe pat.. luand-o in brate ametit insa..
-Nu plange... sti ca nu imi place sa te vad plangand..spune acesta strangad-o in brate..
dark se uita nedumerit si cere explicatii..
-Nu plange... sti ca nu imi place sa te vad plangand..spune acesta strangad-o in brate..
dark se uita nedumerit si cere explicatii..
Ii pun lui Fulger mana pe rana si aceasta incepe sa se vindece.Intre timp i-am spus tot ce s-a intamplat lui Dark,iar acesta a raams mut.
fulger incepe sa rada...simtindu-si gatul amortit..
-Acu sper... ca s-a terminat..pentru moment..nu as mai face faca la inca o parte dinasta.. spune aceasta incepand sa rada...
-Acu sper... ca s-a terminat..pentru moment..nu as mai face faca la inca o parte dinasta.. spune aceasta incepand sa rada...
Afisez un zambet fals la auzul acestor cuvinte.Stiam ca acesta este doar inceputul.
se ridica incet din pat si cutreiera camera incercand sa invete parca sa mearga din nou..
intre timp..fata...
intre timp..fata...
Ma asez langa pat punandu-mi capul pe genunchi.
-Se pare ca aveti nevoia sa ramaneti singuri,spune Datk zambind.
-Se pare ca aveti nevoia sa ramaneti singuri,spune Datk zambind.
Dark pleacai nainte sa apuce ca fulger sa ii spuna ceva..
fulger se aseaza pe pat... langa fata privind-o si cu omana ridicandu-i barbia privind-o..
-Oricine greseste.. nu mai fi suparata.. tia-m zis as fi bucuros sa mor de mana ta.. spune acesta za bind..
fulger se aseaza pe pat... langa fata privind-o si cu omana ridicandu-i barbia privind-o..
-Oricine greseste.. nu mai fi suparata.. tia-m zis as fi bucuros sa mor de mana ta.. spune acesta za bind..
-De ce nu m-ai ascultat atunci?De ce nu ai plecat?il intreb aproape plangand.
-pentru ca te iubesc... si nu puteam sa te las sa te ranesti singura facand dezastru in camera.. nu as suporta sa te vad ranita nici un pic..spune acesta zambindu-i si privind-o fix in ochii.
-Si nu te-ai gandit ca nici eu nu suport sa te vad ranit?Daca nu-mi luai cheia de la gat acum ai fi fost mort,ii spun cu lacrimi in ochi.
-Nu eram mort...spune el zambind.. acu hai nu plange...spune el luand-o in brate..
-Deaia te iubesc.. ca esti diferita...spune el mangaind-o..
-Deaia te iubesc.. ca esti diferita...spune el mangaind-o..
L-am imbratisat si mi-am pus apoi capul pe pisptul lui,pentru a-i auzi bataile inimii.
acesta o lasa sa stea asa..dupa care ii ridica incet capu..sarutand-o tandru...acesta se blocheaza..si se opreste din plans..rosind ca un copil..
Ii raspund la sarut introducandu-mi limba in lacasul sau umed, exploarand fiecare particica a gurii sale.
el opreste sarutul...si se ridica de pe pat intinzandu-se multumit de el...
zambeste dulce si se invarte prin camera...
zambeste dulce si se invarte prin camera...
Imi pun mana la gura pentru a ascunde faptul ca,cascam.Il priveam pe Fulger cum se invarte prin camera.
-tie somn? intreaba el curios..
-poti sa te pui sa dormi.. voi fi aici sa te veghez spune el asezandu-se iar pe pat privind-o..
-poti sa te pui sa dormi.. voi fi aici sa te veghez spune el asezandu-se iar pe pat privind-o..
-Doar putin,ii spun zambind.Ma indrept spre dulap si imi iau de acolo pijamaua formata dintr-un maieu si o pereche de pantaloni foarte scurti,apoi merg la baie si ma schimb.Ma intorc in camera si il vad pe Fulger intins in pat.
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
:: Camere RPG :: Camerele :: Sala balului
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 02, 2014 3:58 pm Scris de Skyler.
» Amurgul...
Dum Feb 02, 2014 3:45 pm Scris de Skyler.
» Drake Evans
Mar Ian 28, 2014 4:34 am Scris de Drake
» Skyler....
Mar Ian 28, 2014 4:12 am Scris de Skyler.
» Gta.Freakz.Ro
Dum Sept 23, 2012 10:25 pm Scris de Costi
» Concurs: Personajul lunii: Ianuarie
Mier Dec 22, 2010 7:49 pm Scris de RockBird
» Just a walk
Vin Sept 10, 2010 2:03 am Scris de Misa
» Fulger room
Vin Sept 10, 2010 2:01 am Scris de Misa
» ziua de plaja
Vin Sept 10, 2010 2:00 am Scris de Misa